THINK

Έτσι βρίσκει το προσωπικό του ο γενικός διευθυντής εταιρίας 2,7 δισ. δολαρίων

Το σατανικό τρικ που σκιάζει όλους τους… λιγόψυχους

Δημοσίευση ΟΚΤ 21, 2018
Έτσι βρίσκει το προσωπικό του ο γενικός διευθυντής εταιρίας 2,7 δισ. δολαρίων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν ο διευθύνων σύμβουλος της Canada Goose βρίσκεται σε διαδικασία προσλήψεων, έχει τον τρόπο του να διακρίνει τους κατάλληλους.

Το κόλπο του ισχυρού άντρα της 2,7 δισ. δολαρίων εταιρίας ξεδιπλώνεται στη συνέντευξη με τους επίδοξους υπαλλήλους, όπου και προβαίνει σε μια ηχηρή… προειδοποίηση!

Σκιαγραφεί μια εφιαλτική εικόνα δηλαδή, η απάντηση στην οποία τού δείχνει τι σόι άνθρωπος είναι ο υποψήφιος, αλλά και τον βαθμό της προσαρμοστικότητάς του στις αλλαγές.

Σε κάθε συνέντευξη για δουλειά λοιπόν, ο Dani Reiss προειδοποιεί τον κόσμο πως η Canada Goose είναι ένα «τρελό μέρος να δουλεύεις». Κι αυτό γιατί θέλει, όπως λέει, οι υπάλληλοί του να τραβούν το δικό τους επαγγελματικό μονοπάτι, αλλά και να ανταποκρίνονται ενθουσιωδώς στις αλλαγές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτό το μέρος είναι ένα τρελό μέρος να δουλεύεις», επαναλαμβάνει, περιμένοντας την απόκριση του υποψηφίου. Μια απόκριση που θα κρίνει τελικά την πρόσληψή του στην καναδική φίρμα ενδυμάτων για εξωτερικές δραστηριότητες. Κι αυτό γιατί το χαρακτηριστικό που ψάχνει κυρίως στον κόσμο που δουλεύει γι’ αυτόν είναι η προσαρμοστικότητα.

Και μας λέει πως αυτά είναι τα ακριβή του λόγια: «Η δουλειά σου θα είναι τελείως διαφορετική σε 12 μήνες. Δεν μπορώ να σου πω σήμερα τι ακριβώς θα είναι, αλλά μπορώ να σου πω ότι δεν θα είναι η ίδια με τη σημερινή». Κι αυτό γιατί αναζητά «κόσμο που έχει νεωτεριστικό πνεύμα και μια ασίγαστη ενέργεια μέσα του, πάθος».

Και το λέει ο άνθρωπος που πήρε τη μικρή εταιρία που είχε φτιάξει ο παππούς του και τη γιγάντωσε, φέρνοντάς τη πέρυσι στο χρηματιστήριο. Πλέον έχει κεφαλαιοποίηση στα 2,7 δισ. δολάρια, ακολουθώντας την ίδια ταχύτατη ανάπτυξη και αλλαγή δηλαδή που ζητά και από τους υπαλλήλους του…

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
6 / position1: 321 / position2: 997
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb