ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Το σημείο του σώματος που πλένεις πρώτο στο ντουζ λέει πολλά για σένα

Από που ξεκινάς;

Το σημείο του σώματος που πλένεις πρώτο στο ντουζ λέει πολλά για σένα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την επόμενη φορά που θα μπείτε για ντουζ προσέξτε ποιο είναι το σημείο του σώματος με το οποίο ξεκινάτε.... Θα σας πει κάτι για τον χαρακτήρα σας!

Χέρια

Tα χέρια συνδέονται με τη σύνδεση με το σώμα και το πνεύμα μας. Όσοι ξεκινούν από εκεί έχουν καλή επαφή με την πραγματικότητα, ενδιαφέρονται πολύ για τα δικαιώματά τους και τα υπερασπίζονται μέχρι θανάτου, και πατούν γερά στη γη. 

Μασχάλες

Είστε σταθεροί, πιστοί και αξιόπιστοι! Θα σταθείτε δίπλα στους φίλους σας σε καλές και δύσκολες στιγμές. Η καλοσύνη της φύσης σας έχει όμως ένα όριο. Μόλις κάποιος σας προδώσει, τότε τελειώσατε μαζί τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πόδια

Η προσωπικότητά σας είναι πιθανότατα νομαδική, λατρεύετε τα ταξίδια, είστε φευγάτοι! Έχετε τη δική σας λογική ενώ το μυαλό σας είναι επίσης πολύ δραστήριο καθώς ονειρεύεται συνεχώς!

Γεννητικά όργανα

Όχι αυτό δεν σημαίνει πως είστε υπερσeξουαλικοί, η αλήθεια είναι ότι είστε πολύ επιφυλακτικοί, ντροπαλοί και τείνετε να υποτιμάτε τον εαυτό σας.

Στήθος

Βρίσκεστε εύκολα στα σωστά μονοπάτια στη ζωή γιατί αισθάνεστε πολύ άνετα με τον εαυτό σας - σίγουροι, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και ανεξάρτητοι. 

Πλάτη 

Η σπονδυλική στήλη είναι η βάση για την ατομική συνείδηση ​​και την ενέργεια. Η ζωή αρχίζει από εδώ και μεταφέρεται μέσω του νευρικού συστήματος για να υποστηρίξει κάθε σκέψη και κίνηση σας. Είναι κυριολεκτικά η ραχοκοκαλιά του σώματος και της κίνησής σας! Σκέφτεστε πολύ κάθε πράξη σας, δίνετε μεγάλη σημασία στη λογική και οι άνθρωποι δεν κερδίζουν εύκολα την εμπιστοσύνη σας. 

Μαλλιά

Εάν πλένετε πρώτα το τριχωτό της κεφαλής σας είστε δυνατοί, φιλόδοξοι και θέλετε τα πάντα να είναι οργανωμένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
8 / position1: 167 / position2: 709
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb