ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τσακιστές πατάτες που θα λατρέψεις!
Θα χρειαστείς:
Ελαιόλαδο (περίπου 3 κουτάλια σούπας)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Χοντρό θαλασσινό αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Φρέσκος ψιλοκομμένος μαϊντανός
Δεν ξεφλουδίζεις τις πατάτες, αλλά τις πλένεις καλά καλά με τη φλούδα τους.
Βάζεις τις πατάτες σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό μέχρι να καλυφτούν όλες και τις αφήνεις να βράσουν σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία. Βράζεις τις πατάτες για 20 λεπτά.
Στεγνώνεις τις πατάτες και τις βάζεις στην άκρη να κρυώσουν. Πατάς με ένα πηρούνι ή με ένα εργαλείο, ή ακόμη και με ένα μπρίκι τις πατάτες για να "ανοίξουν". Ρίχνεις λάδι και τις ψήνεις στον αέρα για 20 λεπτά.
Βάζεις πάλι πιπέρι και αλάτι, και λίγο μαϊντανό! Έτοιμο!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το Pink.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα πιο hot νέα.
Ακολουθήστε το Pink.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness