ENTERTAINMENT

Το διεμφυλικό μοντέλο που πήρε 4 «ναι» από τους κριτές του GNTM

Δεν θα το δείτε όμως μέσα στο ριάλιτι

Δημοσίευση ΟΚΤ 03, 2018
Το διεμφυλικό μοντέλο που πήρε 4 «ναι» από τους κριτές του GNTM

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια συνέντευξη με μεγάλη ιστορία πίσω από αυτή έκανε ο Άρης Καβατζίκης στο Πρωινό. «Θα σας πω πως εντόπισα την συγκεκριμένη κυρία, την Καίτη Γκραμμά. Είναι 22 ετών από τη Θεσσαλονίκη και όνειρο στη ζωή της είναι το μόντελινγκ», είπε ο δημοσιογράφος στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 συστήνοντας στο τηλεοπτικό κοινό την κοπέλα που αν και πήρε 4 «ναι» από τους κριτές του Greece’s Next Top Model, δεν θα την δούμε ποτέ στο τηλεοπτικό ριάλιτι.

«Πριν από τρεις εβδομάδες διάβασα μια συνέντευξη που έκανε η Σόνια Καζόνι στην Βίκυ Καγιά στο περιοδικό People. Κάποια στιγμή η Σόνια αναρωτήθηκε αν είχαν περάσει από αυτά τα δοκιμαστικά transgender άτομα. Άτομα διεμφυλικά. Η Βίκυ απάντησε: «Βεβαίως! Μάλιστα ήταν μια πολύ γλυκιά και σεμνή κοπέλα. Κούκλα. Με προδιαγραφές μοντέλου. Αλλά δεν μπορέσαμε να την περάσουμε γιατί δεν είχε αλλάξει ακόμα την ταυτότητα της», είπε ο Άρης Καβατζίκης ο οποίος εξήγησε ότι ήταν επιλογή της παραγωγής να μη τη δούμε καθόλου στις auditions, καθώς λόγω της μη αλλαγής της ταυτότητας της υπήρχε νομικό πρόβλημα για την είσοδο της στο ριάλιτι.

Η Καίτη Γκράμμα στην συνέντευξη της μίλησε για την αποδοχή από την οικογένεια της, το όνειρο της να κάνει μόντελινγκ και περιέγραψε μεταξύ άλλων την εμπειρία της στο Next Top Model.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με το που μπήκα και έκανα την πασαρέλα με τα ρούχα ήταν και οι τέσσερις κριτές αμήχανοι. Δεν ήξεραν πως να αντιδράσουν. Ο κύριος Σκουλός είχε τη μεγαλύτερη αμηχανία. Σηκώθηκε όρθιος, ήρθε μπροστά στο πρόσωπο μου, με κοίταξε, δεν ήξερα πως να αντιδράσω, του χαμογελούσα και έκανε την πάρα πολύ αυθόρμητη και αδιάκριτη ερώτηση… «Ε είσαι αγόρι…». Στη Βίκυ της είπα ότι τη θαυμάζω πολύ και μου είπε ότι «έχεις δυνατότητες να φτάσεις όχι μόνο τη δική μου καριέρα, αλλά να με ξεπεράσεις κιόλας». Ο κύριος Σκουλός μετά την πρώτη έκανε και τη δεύτερη αδιάκριτη ερώτηση, αν έχει γίνει επαναπροσδιορισμός φύλου. Τους είπα ότι δεν έχω επέμβει ούτε στο σώμα μου, ούτε στο πρόσωπο μου και δεν έχω σκοπό να κάνω κάποια άλλη επέμβαση πέρα από αυτή του επαναπροσδιορισμού φύλου. Ο λόγος που δεν μπήκα στο Next Top Model είναι το νομικό κομμάτι, ότι δεν υπάρχει ακόμα η ταυτότητα. Δεν ήταν το χειρουργικό κομμάτι», εξήγησε στον Άρη Καβατζίκη, ενώ ανέφερε πως οι κριτές είχαν τη διακριτικότητα να συζητήσουν μαζί της, αν θέλει να φορέσει ή όχι το μαγιό στη διαδικασία της οντισιόν.

Δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη της Καίτης Γκραμμά:

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 477 / position2: 1298
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb