ΜΟΔΑ
ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Δες τους νικητές: Τα ομορφότερα κοσμήματα που φτιάχνονται στη Σύρο

Desperate artists - The Design Lab

Δες τους νικητές: Τα ομορφότερα κοσμήματα που φτιάχνονται στη Σύρο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αριστοκρατικά όπως η Σύρος. Λεπτεπίλεπτα όπως το greek chic. Έθνικ όπως μια βόλτα στην Αίγυπτο. Μοναδικά όπως κάθετι που δημιουργείται από καλόγουστους σχεδιαστές.

Τι κι αν λέγονται "Desperate Artists", το μόνο που μπορεί να δημιουργεί απελπισία είναι το να μη μπορείς να τα αποκτήσεις όλα! Κατευθείαν από τη Σύρο, στο Design Lab, τα πιο σικ κοσμήματα που είδαμε τελευταία!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Θέλεις να κερδίσεις τα παιχνιδιάρικα κοσμήματα Desperate Artists; Κάνε follow το Pink στο Instagram και χάρισε μια καρδούλα στο post!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

WIN! Εκπληκτικά κοσμήματα για σένα από τη Σύρο! @desperate_jewelry Αριστοκρατικά όπως η Σύρος. Λεπτεπίλεπτα όπως το greek chic. Έθνικ όπως μια βόλτα στην Αίγυπτο. Μοναδικά όπως κάθετι που δημιουργείται από καλόγουστους σχεδιαστές. Τα επιλέγουν στυλίστες και celebrities. Μπορούν να γίνουν δικά σου! Κάνε follow το λογαριασμό μας στο Instagram, κάνε tag μια φίλη σου και σε 10 μέρες μπορεί να είναι στην πόρτα σου! @giveawaysgr #spiropoulou #queendina #grmystylerocks

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pink.gr (@pinkgr.official) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Η μεγαλύτερη επιρροή και έμπνευση είναι μεγάλοι πολιτισμοί όπως ο Αιγυπτιακός και ο Ελληνικός. Όλες οι συλλογές αποπνέουν κάτι από το τότε και το σήμερα δίνοντας ένα αποτέλεσμα με καινούργιες φόρμες και μορφές. Φυσικά υπάρχει κάθε σεζόν βέβαια επιρροή από τις τάσεις και την μόδα, τα χρώματα που επικρατούν περισσότερο αλλά και το προσωπικό γούστο και αγάπη για συγκεκριμένα χρώματα και ημιπολύτιμες πέτρες τα οποία συνολικά καθορίζουν ένα μέρος των επιλογών για να είναι ικανοποιημένο το αγοραστικό κοινό".

"Η καινούργια συλλογή ονομάζεται “Majestic” FW2018-19 και περιλαμβάνει από statement, bold κομμάτια συνδυασμένα με έντονα χρώματα και ιριδισμούς σε πέτρες μέχρι διακριτικά και έξυπνα κομμάτια που μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους , όλες τις ώρες από την σύγχρονη ελληνίδα και να πλαισιώσουν κάθε εμφάνιση της".

"Αγαπημένο υλικό είναι το μέταλλο και συγκεκριμένα ο μπρούτζος ο οποίος έχει την υπέροχη ιδιότητα να μεγαλώνει και να γερνάει μαζί μας. Αποκτά ιδιαίτερο χρώμα και σημάδια τα οποία είναι μοναδικά για κάθε κάτοχο του κοσμήματος, όπως είναι και επίσης ένα μέταλλο το οποίο αντέχει στο χρόνο και μπορούμε να το έχουμε για πάντα".

"Το να καθιερωθεί και να βρει το κοινό του ένας νέος σχεδιαστής είναι μία συνεχής πρόκληση η οποία δε σταματά ποτέ και απαιτεί καθημερινή και επίμονη προσπάθεια. Είναι ιδιαίτερα δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο αρκεί να μην ξεχνάμε αυτό που πραγματικά ήμαστε, τι αγαπάμε στο σχεδιασμό και το προσωπικό γούστο και στυλ. Όλα αυτά καθορίζουν τι ήμαστε και τι εκπροσωπούμε"

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
12 / position1: 167 / position2: 3709
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb