ΚΑΡΙΕΡΑ

Το μοντέλο της Victoria`s Secret που είναι και προγραμματίστρια της Apple

Αυτό θα πει επιτυχία

Το μοντέλο της Victoria`s Secret που είναι και προγραμματίστρια της Apple

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν σας έλεγαν πως ένα μοντέλο της Victoria’s Secret έχει σπουδάσει προγραμματισμό και δουλεύει ταυτόχρονα στην Apple και μάλιστα στην ομάδα που είναι υπεύθυνη για το iOS των κινητών συσκευών, θα το πιστεύατε; Μάλλον με δυσκολία. Κι όμως η Lyndsey Scott κάνει όλα τα παραπάνω. Και έχει μια ζωή άκρως επιτυχημένη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

📸 @paulsmithphotography 💄 @laurengottmakeup

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lyndsey Scott (@lyndsey360) στις

Αποφοίτησε από το κολλέγιο Amherst με πτυχίο στο θέατρο και στους υπολογιστές. Παράλληλα έγινε η πρώτη Αφροαμερικανή που υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρεία Calvin Klein, ενώ είναι και μοντέλο της Victoria’s Secret. Οι θαυμαστές της είναι πολλοί, αν και αρκετοί «άπιστοι Θωμάδες» δεν πίστεψαν ποτέ πως εργάζεται στην Apple. Άλλοι πάλι αμφισβήτησαν την ικανότητα της να γράφει κώδικα. Δεν ιδρώνει όμως το αυτί της ούτε σε αυτές τις σeξιστικές επιθέσεις, απαντώντας με τον δικό της τρόπο.

«Δεν προσπαθώ να παινευτώ, απλά παραθέτω γεγονότα με την ελπίδα πως θα πείσω το λιγότερο έναν αρνητικό σχολιαστή, ότι προγραμματιστές μπορεί να προέρχονται από κάθε σχήμα, μέγεθος, φυλή, φύλο κλπ., ώστε να το σκεφτούν δυο φορές πριν αμφισβητήσουν άλλες γυναίκες που ανήκουν στον τομέα της τεχνολογίας».

Παράλληλα αισθάνεται ευτυχής για την καριέρα της. «Αισθάνομαι πολύ τυχερή που μπορώ να προγραμματίσω την ίδια εποχή με τις οντισιόν και τις επιδείξεις. Χωρίς το εισόδημά μου από αυτή την δουλειά, δεν θα μπορούσα να είμαι ελεύθερη να κάνω και άλλα πράγματα που αγαπώ» είπε στο BBC.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#tbt 📸@kennethwillardt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lyndsey Scott (@lyndsey360) στις

Γνωρίζει 5 γλώσσες προγραμματισμού και έχει συμμετάσχει σε video tutorials για παιδιά στην ιστοσελίδα code.org. Τώρα, οι περισσότεροι την ευχαριστούν που μίλησε ανοιχτά, αν και όπως είπε η ίδια δεν το κάνει συχνά. Όπως και να έχει η Lyndsey Scott είναι μια γυναίκα που αποτελεί πρότυπο σε κάθε δραστηριότητά της. Η ζωή της το αποδεικνύει...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
1 / position1: 3280 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb