ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πώς να βγάλεις τις τέλειες νυχτερινές φωτογραφίες για το Instagram

Τεχνικές, κόλπα και εφαρμογές
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς να βγάλεις τις τέλειες νυχτερινές φωτογραφίες για το Instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είστε σε mood φωτογράφησης απόψε; Tότε πριν ξεκινήσετε τσεκάρετε τα παρακάτω για να αναβαθμίσετε την φωτογραφική σας ματιά!

Αρχικά ζητήστε, από τους φίλους σας να ανοίξουν τα φλας στα κινητά τους και έπειτα δοκιμάστε να φωτογραφήσετε χωρίς το δικό σας φλας ανοικτό. Αυτό σας το λέμε γιατί το φλας, αν δεν γνωρίζετε πώς να το χρησιμοποιήσετε, μπορεί να αναδείξει άσχημα σημεία ή τελοσπάντων σημεία που δεν είναι κολακευτικά, είτε πάνω σας είτε στο περιβάλλον σας, αλλά όταν έρχεται από λίγο μακρύτερα πχ την κάμερα των άλλων φωτίζει "γλυκά" το πλάνο!

Ακόμη κι αν δεν θέλετε να δοκιμάσετε να βγάλετε φωτογραφίες με την κάμερα και επιλέξετε το κινητό δοκιμάστε να ρυθμίσετε τα εξής - φωτισμός, αντίθεση κ.ά.- μόνοι σας. Αλλά μην ξεχνάτε ότι, όταν σε μια σκοτεινή φωτογραφία αυξάνετε τον φωτισμό, τότε δεν έχει τόσο καλή απόδοση!

Η εφαρμογή ProCamera παρέχει στο κινητό σας τις ρυθμίσεις μια επαγγελματικής ψηφιακής μηχανής ή μπορείτε να τσεκάρετε και ένα selfie light ring.

Η εφαρμογή Slow Shutter Cam θα σας βοηθήσει να πετύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε για να είναι το αντικείμενο της φωτογράφησης σταθερό και όλα τα άλλα σε κίνηση γύρω του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 127 / position2: 1075
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb