SKIN CARE

7 είδη τατουάζ που αντιπαθούν οι tattoo artists

Καλύτερα να τα αποφύγετε
Από το NEWSROOM
7 είδη τατουάζ που αντιπαθούν οι tattoo artists

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα τατουάζ είναι πλέον της μόδας. Αφού πια αυτοί που δεν έχουν ούτε ένα τατουάζ πάνω τους, σπανίζουν. Συνήθως οι tattoo artists δεν κρίνουν τις επιλοιγές του εκάστοτε πελάτη τους. Υπάρχουν όμως μερικά είδη τατουάζ που τους εκνευρίζουν και σκέφτονται πολλές φορές να πουν «όχι».

Προσπαθούν κυρίως να κάνουν μοναδικά τατουάζ που θα αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα του πελάτη. Όταν ο τελευταίος δεν το καταλαβαίνει, Κάπου εκεί ξεκινά ο εκνευρισμός. Οπότε την επόμενη φορά που θα κάνετε τατουάζ, σκεφτείτε τα παρακάτω και την πλευρά του καλλιτέχνη. Μην κάνετε κάτι που έχουν οι «πολλοί» και προσπαθήστε να διευκολύνετε την διαδικασία.

Τι τους εκνευρίζει περισσότερο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το λευκό μελάνι

https://www.inkdoneright.com/white-ink-tattoos/

@inkdoneright.com

Μπορεί να κάνει τη διαφορά, αλλά μπορεί να αποδειχθεί ζόρικο. Μπορεί δηλαδή να «σπάσει», αλλά και πολλά άλλα πράγματα. Και συνήθως θα ήθελες κάτι να μείνει στο δέρμα σου και όχι να ξεθωριάσει σε λίγο καιρό. Θα χαλάσει άλλωστε το έργο του καλλιτέχνη.

Προσωρινά τατουάζ

Είναι άσχημο να ζητήσεις από έναν tattoo artist να σχεδιάζει ένα τατουάζ που δεν θα μείνει για πάντα. Πάει κόντρα στην νοοτροπία του καλλιτέχνη. Αν δεν είστε έτοιμοι, τότε να ο ξανασκεφτείτε.

Το όνομα του/της συντρόφου μας

https://inspirationseek.com/31-boyfriend-girlfriend-name-tattoos/

@inspirationseek.com

Το να θες το όνομα κάποιου αγαπημένου στο σώμα σου για πάντα μπορεί να είναι γλυκό, αλλά οι τατουατζήδες προτιμούν να το σκεφτείς καλά. Όταν σχεδιάζουν κάτι τέτοιο, σκέφτονται αυτόματα και ταυτόχρονα πως θα μπορούσαν να το καλύψουν στο μέλλον, πράγμα πολύ πιθανό. Και δεν είναι ωραία διαδικασία γι’ αυτούς.

Τατουάζ στο πρόσωπο

https://www.whaleoil.co.nz/2017/08/hes-got-job-can-keep-tattoo-cause-client-wont-complain-theyll-dead-soon/

@whaleoil.co.nz

Μπορείτε αν θέλετε, αλλά κάθε επαγγελματίας tattoo artists θα σε ρωτήσει αν είσαι σίγουρος και κάποιες φορές ίσως να σε συμβουλεύσει να μην το κάνεις. Πολλοί μάλιστα δεν κάνουν καθόλου. Αν και τελευταία έχουν γίνει πιο συνηθισμένα και αν τα θέλεις πολύ, τότε κανείς δεν θα σου πει «όχι». Απλά μην το κάνεις για να αντιγράψεις κάποιον και μετά το μετανιώσεις.

Αντιγραφή σχεδίων άλλων τατουατζήδων

Στο ίντερνετ υπάρχουν πολλά σχέδια και είναι εύκολο να σου αρέσει κάτι και να το ζητήσεις όπως είναι. Αν σου αρέσει κάτι, βάλε στο μυαλό σου μερικές αλλαγές. Η αντιγραφή είναι κάτι που δεν αρέσει σε έναν καλλιτέχνη.

Οτιδήποτε είναι της μόδας

http://msimpson1208.blogspot.com/2011/08/chinese-name-tattoo.html

@msimpson1208.blogspot.com

Η μόδα αλλάζει πολύ συχνά πλέον. Τα τατουάζ όμως μένουν, ακόμα κι όταν περάσει η μόδα τους. Καλό θα ήταν κάτι που βλέπουμε σήμερα παντού, αλλά αύριο δεν θα υπάρχει, να το συζητάμε με τον τατουατζή και να μην επιμένουμε ιδιαίτερα.

Τατουάζ στα δάχτυλα των χεριών ή των ποδιών

https://www.tumblr.com/search/arrow%20finger%20tattoo

@tumblr.com/tattootrend

Μπορεί να είναι όμορφα πολλές φορές, αλλά αυτές οι περιοχές του σώματος ιδρώνουν περισσότερο απ’ όλες. Το τατουάζ μπορεί να ξεθωριάσει και να χαλάσει ένα όμορφο σχέδιο. Μάθε πρώτα όλες τις πληροφορίες και αν επιμένεις τότε κάνε τα πάντα εν γνώση σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
14 / position1: 281 / position2: 681
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb