ΥΓΕΙΑ

Tι φταίει και το πρωί ξυπνάτε με πονοκέφαλο

Οι πιθανές αιτίες

Tι φταίει και το πρωί ξυπνάτε με πονοκέφαλο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν έχετε νιώσει πως τώρα τελευταία ο βραδινός ύπνος δεν σας αρκεί, και πολλές φορές ξυπνάτε με πονοκέφαλο, ενώ δεν έχει προηγηθεί άγρια νύχτα με χανγκόβερ, τότε πρέπει να ψάξετε την αιτία που σας συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Πιθανή αιτία θα μπορούσε να είναι η έλλειψη ύπνου ακόμη και για μικρό χρονικό διάστημα, κάποιων ημερών. Μια ακόμη εξήγηση θα μπορούσε να είναι πως κατά τη διάρκεια του ύπνου σας έχετε πολλές στιγμιαίες διακοπές στην αναπνοή σας όταν κοιμάστε- η λεγόμενη υπνική άπνοια. 

Μήπως τρίζετε τα δόντια σας το βράδυ; Μπορεί να μη το συνειδητοποιείτε αλλά είναι πιθανόν να σας έχει πει κάτι τέτοιο ο σύντροφός σας. Είναι μια συνήθεια που λόγω στρες, πολλοί άνθρωποι έχουν την συνήθεια να πιέζουν και να τρίζουν την κάτω γνάθο επάνω στην άνω γνάθο. Αυτό φέρνει πόνους στη γνάθο και το κεφάλι.

Ακόμη είναι πιθανόν απλώς να πάσχετε από κάποια αλλεργία - (να έχετε αλλεργία στη σκόνη στο δωμάτιο), ακόμη και μια εποχική αλλεργία μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους, λόγω της συμφόρησης των ρινικών κόλπων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
2 / position1: 517 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb