ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Τα ζώδια του Μήνα: Σεπτέμβριος

Τι μας επιφυλάσσει ο μήνας;

Τα ζώδια του Μήνα: Σεπτέμβριος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tι λένε τα άστρα για αυτό το μήνα;

KΡΙΟΣ

Ο κυβερνών πλανήτης σας, ο Άρης, επιστρέφει σπίτι και, είναι απόλυτα Οκ να πούμε ότι αισθάνεστε ο εαυτός σας και πάλι. Επιπλέον, με τη γοητευτική Αφροδίτη από τις 6 Αυγούστου, σίγουρα στον έρωτα κάνετε καλό κουμάντο. Στις 9 Σεπτεμβρίου, ο πλανήτης της αγάπης μπουκάρει στο Σκορπιό, φέρνοντας αφθονία και γοητεία στο ερωτικό όγδοο οίκο που, θα φέρει αναταραχή!

ΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ έχουμε και λέμε. Ένας ανάδρομος Ουρανός, θα σας κάνει μια άγρια ​​βόλτα στα θέλω και στα πρέπει σας. Ωστόσο, μην ανησυχείτ! Τα άστρα έχουν κάτι ιδιαίτερο για εσάς! Η Αφροδίτη εισέρχεται στον έβδομο οίκο των σχέσεών στις 9 Σεπτεμβρίου, φέρνοντας γοητεία και νέες σχέσεις, και φυσικά ευδαιμονία στις ήδη υπάρχουσες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας μήνας δημιουργικότητας και ρομαντισμού, ενώ ο πλανήτης της αγάπης εισέρχεται στο Σκορπιό και στο έκτοοίκο σας στις 9 Σεπτεμβρίου. Αν ψάχνετε να ξεκινήσετε μια νέα συνήθεια, από δίαιτα ως γυμναστική ή απλώς να μάθετε να ξυπνάτε νωρίτερα ή απλά να αφιερώσετε χρόνο για να οργανώσετε την καθημερινότητά σας, τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να το κάνετε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η θεά της αγάπης μπήκε στον τέταρτο οίκο σας και έβαλε γερά τούβλα στα συναισθηματικά σας θεμέλια. Εντούτοις, στις 9 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στο Σκορπιό και το σέξι πέμπτο οίκο. Είστε έτοιμοι να κάνετε υποχωρήσεις και νέες γνωριμίες; Η θεά της αγάπης ξεκινά ένα νέο παιχνίδι ρόλων και καλείστε να δείξετε τη δική σας δυναμική! 

ΛΕΩΝ

Θα θελήσετε να μείνετε μόνοι για να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους χωρίς όμως να απομονωθείτε και εντελώς, και φυσικά, συχνά θα ξοδεύετε χρόνο με τους αγαπημένους σας. Αυτός είναι επίσης ένας πολύ καλός μήνας για να ανακαινίσετε το χώρο του σπιτιού σας και την αισθητική στο σπίτι σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη που ταξιδεύει μέσω του δεύτερου οίκου σας τα οικονομικά σας χρειάζονται λίγη καλύτερη διαχείρηση και σας το λέγαμε από τον Αύγουστο! Στις 9 Σεπτεμβρίου, ο πλανήτης της αγάπης εισέρχεται στον τρίτο σας οίκο, δηλαδή αυτό σημαίνει οικογένεια, περισσότερη επικοινωνία, νέες επαφές, δημόσιες σχέσεις και θα ξεσκάσετε λίγο! Καλός μήνας για να δικτυωθείτε, να κοινωνήσετε και να ανταλλάξετε ιδέες. 

ΖΥΓΟΣ

Κανένας δεν ξέρει πώς να εκμεταλλεύεται την ενέργεια της Αφροδίτης σαν εσας! Ο πλανήτης της αγάπης απλά σας υπενθυμίζει την αξία και τη σημασία του έρωτα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Στην πραγματικότητα, είναι επίσης μια καλή στιγμή για να οργανώσετε τα οικονομικά σας. Ξέρετε την αξία σας και ήρθε η ώρα να πάρετε ό,τι σας ανήκει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη γοητευτική Αφροδίτη που θα επηρεάσει την προσωπικότητα και την εμφάνισή σας, κοινώς όλα, θα είστε απίστευτα ακαταμάχητοι σε αυτό το διάστημα. Αυτός είναι ο μήνας σας για να λάμψετε - Ο πλανήτης της αγάπης ρίχνει σαν χρυσόσκονη τη γοητεία της πάνω από το ζώδιό σας! Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να διεκδικήσετε κάποιον!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο πλανήτης της αγάπης μπαίνει στο δωδέκατο οίκο σας στις 9 Σεπτεμβρίου, και η ρομαντική πλευρά σας έχει πάρει τα πάνω της! Με την Αφροδίτη στα πόδια σας, θα έχετε διάθεση για κάτι λίγο πιο μυστικό, πιο πριβέ! Η ενέργεια είναι πνευματική και γοητευτική, οπότε αφήστε την καρδιά σας να μιλήσει και να σας πάει στον πόθο σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Με την Αφροδίτη που χτυπά την πόρτα του ενδέκατου οίκου σας, είστε έτοιμοι να βγείτε εκεί και να συναντήσετε νέους ανθρώπους. Άλλωστε τώρα επηρεάζονται στο 100% όλες οι κοινωνικές και προσωπικές σας σχέσεις! Ποιος ξέρει, μπορεί να συναντήσετε ακόμη και κάποιον που μπορεί να σας βοηθήσει στη δουλειά εκεί έξω!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο πλανήτης της αγάπης εισέρχεται στο φιλόδοξο δέκατο οίκο της καριέρας και του πεπρωμένου στην εργασία, στις 9 Σεπτεμβρίου. Άρα δείτε τα σημάδια που δείχνουν ποια κατεύθυνση πρέπει να πάρετε!  Αυτός ο μήνας δίνει ένα τεράστιο ουπς σε ό,τι σχετίζεται με το επάγγελμά σας, ή τις σπουδές. Δώστε σημασία στα πάντα!

ΙΧΘΕΙΣ

Με τον πλανήτη της αγάπης που σας πλησιάζει, η αυτογνωσία, η φιλοσοφία, το ζεν σας, βγαίνει στην πρώτη γραμμή! Νιώθετε υπέροχα και βάλατε στόχο να φτάσετε σε νέα άγνωστα μονοπάτια! Μπορεί να πάρετε τους δρόμους για μεγάλα ταξίδια και νέες εμπειρίες! Νέες γλώσσες, νέες κουλτούρες, νέες εικόνες σας περιμένουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
21 / position1: 86 / position2: 564
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb