TRUE STORIES

Την απάτησε επειδή είχε παχύνει και τώρα τον εκδικήθηκε με τον καλύτερο τρόπο

Η ιστορία της Lisseth

Την απάτησε επειδή είχε παχύνει και τώρα τον εκδικήθηκε με τον καλύτερο τρόπο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι τρομακτικό να γνωρίζεις ότι ο σύντροφός σου έχει προδώσει την εμπιστοσύνη σου! Αν και η συζήτηση μπορεί να δώσει κάποιες εξηγήσεις, δεν διορθώσει το πρόβλημα. Μια γυναίκα από το Northfleet του Kent, εξέλαβε αυτή την κατάσταση ως ευκαιρία να αλλάξει τη ζωή της προς το καλύτερο.

Η Lisseth Exposito, 25 ετών, άρχισε να βάζει κιλά κατά την πρώτη εγκυμοσύνη της. Αυτή και ο σύζυγός της, έτρωγαν συχνά fast food και άλλα ανθυγιεινά γεύματα που συνέβαλαν στο να παχύνει. Ο άντρας της όμως είχε καλύτερο μεταβολισμό και δεν έβαλε κιλά όμως εκείνη πάχυνε.

Έκτοτε, εκείνος άρχισε να την μειώνει και να της μιλά άσχημα και φυσικά να χάνει το ερωτικό του ενδιαφέρον. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Έπιανα πολλές φορές τον Jose να με κοιτάζει με αηδία. Καθώς έτρωγα το δείπνο μου στον καναπέ, τον άκουγα να μουρμουρίζει για εμένα" είπε σε συνέντευξή της.

Τρώγοντας περίπου 4.000 θερμίδες την ημέρα έβαλε πολύ γρήγορα, πολλά κιλά.

Μια μέρα είδε στο κινητό του μηνύματα από άλλη γυναίκα. Χώρισε και αποφάσισε να ξαναβρει τον εαυτό της. Αποφάσισε να αλλάξει τον τρόπο ζωής και τις διατροφικές συνήθειες για να χάσει βάρος και έχασε 60 κιλά. "Κάθε Σαββατοκύριακο που ο Jose έπαιρνε το παιδί μας με κοιτούσε προσεκτικά ώσπου προσπάθησε να υπονοήσει κάτι για εμάς τους δύο, για να είμαστε ξανά μαζί. Του είπα όχι. Δεν θα γυρίσω ποτέ σε κάποιον που με πούλησε".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 287 / position2: 678
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb