BED TALK

5 συνηθισμένα σeξουαλικά φετίχ

Πολλοί τα κάνουν ή τα σκέφτονται

5 συνηθισμένα σeξουαλικά φετίχ

Τα σeξουαλικά φετίχ είναι για τους ανθρώπους το αλάτι και το πιπέρι του σeξ. Χωρίς αυτά το σeξ είναι μια απλή διαδικασία. Με αυτά είναι μια συναρπαστική εμπειρία. Και ενώ κάποιοι έχουν λίγα ή και καθόλου, κάποιοι άλλοι είναι απολύτως «εξαρτημένοι» από αυτά.

Ποια είναι τα 5 πιο συνηθισμένα από αυτά; Το ότι είναι βέβαια συνηθισμένα, δεν σημαίνει ότι μπορείς να το παρακάνεις...

Πατούσες

Περισσότερο οι άνδρες και λιγότερο οι γυναίκες, δεν χορταίνουν τις πατούσες. Λογικά, αν έχεις αυτό το φετίχ δεν θα βρεις εύκολα κοπέλα που να το θεωρεί ανεπίτρεπτο. Μάλλον το αντίθετο. Ίσως γίνεται λίγο πιο παράξενο αν προστεθούν και τα γυναικεία παπούτσια στην εξίσωση.

Spanκing

Το λεγόμενο spanκing, δηλαδή ένα ελαφρό ράπισμα στα οπίσθια (τις περισσότερες φορές ελαφρό), είναι κι αυτό πολύ συχνό. Σε κάποιους αρέσει να τους ραπίζουν, ενώ σε κάποιους άλλους τους αρέσει η άλλη πλευρά. Υπάρχει εξήγηση για την δημοφιλία, αφού υπάρχει τοι στοιχείο του πόνου, της κυριαρχίας ή της παράδοσης. Οπότε λίγο spanκing μπορεί να τονώσει λίγο την πράξη, αλλά υπάρχουν φετιχιστές που το παρακάνουν.

«Κατασκοπεία»

Η ηδονοβλεψία είναι ένα φετίχ, ίσως το αρχαιότερο. Είναι πολλοί εκείνοι που τους αρέσει να κοιτούν κάποιους να κάνουν σeξ ή κάποιον να αυτοϊκανοποιείται. Κάμερες, παράθυρα ή ακόμα και μια μισόκλειστη πόρτα είναι συνήθως οι τρόποι που γίνεται. Αν υπάρχει συναίνεση ή αν πρόκειται για παιχνίδι ρόλων, τότε ίσως να εξάψει την φαντασία. Αν, όχι είναι πολύ μα πολύ ανατριχιαστικό.

Σeξ σε δημόσιο χώρο

Πολλοί δεν τολμούν ούτε να το παραδεχτούν, αλλά κατά βάθος θα ήθελαν να κάνουν σeξ σε δημόσιο χώρο, με την αγωνία αν θα τους πιάσουν ή με την σκέψη ότι κάποιοι τους κοιτούν. Οι άντρες το έχουν περισσότερο στο μυαλό τους και τελευταία είναι αρκετά δημοφιλές.

Στολές

Κάποιοι φτιάχνονται με επαγγέλματα, με ρόλους ή απλά αν μασκαρεύονται για αλλαγή. Τα top των αντρών είναι η υπηρέτρια και η νοσοκόμα, ενώ για τις γυναίκες, το pool boy και ο πυροσβέστης. Ωστόσο υπάρχουν και άλλες στολές που είναι δημοφιλείς. Κάποιες φορές η κατάσταση μπορεί να γίνει παράξενη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
10 / position1: 261 / position2: 419
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb