Μύκονος: Όλα όσα έγιναν στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos

Αν και σε χαμηλότερους τόνους από άλλες χρονιές λόγω της συγκυρίας, δεν έλειψαν οι χοροί και τα τσιφτετέλια μέχρι τα ξημερώματα.
Από το NEWSROOM
Μύκονος: Όλα όσα έγιναν στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φετινή συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Μύκονο στο Nammos συνέπεσε χρονικά με μια από τις πιο θλιβερές τραγωδίες που έχει ζήσει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Παρόλα αυτά τόσο ο Αντώνης Ρέμος όσο και το Nammos αποφάσισαν να μην ματαιώσουν αλλά μεταθέσουν την συναυλία μία μέρα αργότερα - από τις 26 στις 27 Ιουλίου - για να μην συμπέσει με το τριήμερο εθνικός πένθος.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athanasios Markas (@athanasiosmarkas) στις

Σε αυτό αναφέρθηκε και ο ίδιος ο Αντώνης Ρέμος όταν ανέβηκε στη σκηνή το βράδυ της Παρασκευής. Φανερά επηρεασμένος από τα τραγικά γεγονότα δήλωσε πως το μυαλό όλων είναι στους πληγέντες, ζήτησε την οικονομική ενίσχυσή τους και αποκάλυψε πως βρισκόταν σε δίλημμα για την ακύρωση ή όχι της συναυλίας, αλλά αποφάσισε να γίνει με σκοπό την παροχή οικονομικής βοήθειας στους πυρόπληκτους.

#nammos #mykonos #Remos #kalhmera

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos (@nikosmt) στις

Μεγάλοι απόντες από την φετινή συναυλία ήταν οι Έλληνες επώνυμοι, κάτι άλλωστε που αναμενόταν, καθώς μετά την άδικη και αναπάντεχη τραγωδία στην Αττική που είναι ακόμα νωπή, η διάθεση για διασκέδαση βρίσκεται στο ναδίρ.

Ετσι, οι χοροί ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής και κράτησαν μέχρι τα ξημερώματα στην παραλία της Μυκόνου με τον Αντώνη Ρέμο και τον Αιγύπτιο Amr Diab στη σκηνή.

#Part 3- الجزء الثالث Amr Diab- Concert in @nammosmykonos @amrdiab99 #nammosmykonos #nammos. . . . . #amrdiab #amrdiabworld #newalbum #kollhayaty #instadiab #عمرو_دياب #عمرودياب #dalaeetsab #صيف_الهضبة #كل_حياتي

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amr Diab ❶ (@amrdiab99) στις

Ερμηνεύοντας μεταξύ άλλων το «Tamally Maak», το τραγούδι που ακουγόταν στους τίτλους τέλους της εκπομπής «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη, ο «Ρέμος του Νείλου» όπως τον αποκαλούν, ξεσήκωσε τους Άραβες και Τούρκους κροίσους και τις πανέμορφες συνοδούς τους που κατέκλυσαν για άλλη μια χρονιά το Nammos.

صور من حفلة الليلة للفنان عمرودياب في اليونان #AmrDiab #AmrDiab_Time #amrdiab #amr_diab #عمرودياب #عمرو_دياب

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AmrDiab Time ❄️ (@amrdiab_time) στις

Η νέα εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου on stage έγινε στις 03.10, με τα «Σπασμένα Κομμάτια» και την συνοδεία laser και φωτορρυθμικών. Στην συνέχεια, ο αγαπημένος ερμηνευτής τραγούδησε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, ενώ ανακοίνωσε από μικροφώνου ότι η προσφορά του κοινού για τους πυρόπληκτους έφτασε στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 200.000 ευρώ!

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ο Αντώνης Ρέμος είχε δηλώσει ότι θα δώσει ολόκληρη την αμοιβή του και μεγάλο μέρος από τα έσοδα προς τους πυρόπληκτους. Το Nammos έδωσε 100.000 ευρώ προς τους πληγέντες από τις πυρκαγιές.

#Nammos #antonisremos #mykonos #summer2k18 🌆❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A N D R E A N I K O L I C (@_____moonstone_______) στις

Στα τραπέζια, υπήρχαν κάποια καρτελάκια με τον ειδικό αριθμό λογαριασμού του δήμου Μαραθώνα που ζητούσαν από τους θαμώνες να δώσουν χρήματα για τους πληγέντες.

Και μπορεί η φετινή συναυλία δεν θύμιζε καθόλου την περσινή εξτραβαγκάντζα με τις καμήλες και τους σεΐχηδες, ωστόσο δεν έλειψαν οι χοροί και τα τσιφτετέλια μέχρι τα ξημερώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
3 / position1: 5087 / position2: 13351
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb