BED TALK

Ποια είναι η σημασία από τα τόσο σeξι λακκάκια της μέσης;

Έχετε σκεφτεί τι δηλώνουν για εκείνους που τα έχουν;

Ποια είναι η σημασία από τα τόσο σeξι λακκάκια της μέσης;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα απόλυτα σeξι χαρακτηριστικό, που οι άντρες λατρεύουν στις γυναίκες και εκείνες ζηλεύουν λιγάκι αν δεν το έχουν, είναι τα αισθησιaκά λακκάκια της μέσης, μετά το τελείωμα της πλάτης. Όσον αφορά όμως εκείνες που τα έχουν, πρέπει να θεωρούν τους εαυτούς τους τυχερούς, καθώς οι σeξολόγοι λένε τα... καλύτερα!

Πέρα από μια όμορφη και θηλυκή εικόνα, τα λακκάκια της Αφροδίτης όπως ονομάζονται εναλλακτικά, είναι στην ουσία η ένωση δυο συγκεκριμένων οστών της πλάτης και της λεκάνης και αποτελούν γνώρισμα γυναικών με συνδέσμους σε πολύ συγκεκριμένο μέγεθος. Η συγκεκριμένη ένωση λοιπόν, σύμφωνα με τους επιστήμονες, πραγματοποιείται μεταξύ της οπίσθιας απόφυσης άνω λαγόνιου και του δέρματος, στην οποία αναφέρονται ως «πλευρικές οσφυϊκές εσοχές». Οι εσοχές αυτές υποδηλώνουν τόσο την καλή κυκλοφορία του αίματος, όσο και την καλή φυσική κατάσταση και συναντώνται κυρίως σε γυναίκες από ότι σε άντρες, ενώ η όψη τους εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το βάρος και η φυσική κατάσταση.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο της υπόθεσης όμως, είναι άλλο και σχετίζεται με το σeξ! Όπως λένε οι ειδικοί, οι άνθρωποι με λακκάκια έχουν την τάση να έρχονται ευκολότερα σε οργασμό, λόγω της στρατηγικής θέσης των οστών τους στην πυελική περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επομένως, εκτός από ένα όμορφο χαρακτηριστικό, τα λακκάκια της μέσης έχουν και... εpωτικά οφέλη. Όσο για εκείνους που δεν τα έχουν, δυστυχώς θα πρέπει να συμβιβαστούν με την ιδέα, αφού δεν πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που χτίζεται.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
7 / position1: 338 / position2: 1271
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb