CELEBS

Αδιανόητες κατηγορίες Αγόρου κατά Διασήμων

Έσταξε χολή ο Μαχητής

Δημοσίευση ΙΟΥΝ 21, 2018
Αδιανόητες κατηγορίες Αγόρου κατά Διασήμων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο συμβούλιο του Survivor όλοι οι Διάσημοι είπαν πως ο δυνατότερος παίκτης των Μαχητών είναι η Εύη Σαλταφερίδου, μετά τον τραυματισμό του Πάνου. Ο Νικόλας Αγόρου και ο Πάνος Θεοδώρου, ωστόσο, δεν το είδαν με… καλό μάτι. Ο ένας θεώρησε ότι μπορεί να κρύβει στρατηγική αυτό, ενώ ο άλλος προφανώς πειράχτηκε που δεν τον ανέφεραν ως τον καλύτερο παίκτη και τους κατηγόρησε ότι δεν έχουν κρίση και… λειτουργούν ομόφωνα.

«Στο χθεσινό συμβούλιο ακούστηκε μια άποψη από τους Διασήμους ότι πιο δυνατή παίκτρια των Μαχητών είναι η Εύη. Δεν ξέρω, δεν γνωρίζω αν ήταν στρατηγικό να το πούνε, ότι η Εύη είναι η πιο δυνατή παίκτρια για να παρακινήσουν τη δικιά μας ψηφοφορία, ώστε να ψηφίσουμε κάποιους άντρες. Αυτό το ξέρουν μόνο οι ίδιοι. Εμείς πράξαμε όπως έπρεπε να πράξουμε σαν ομάδα. Ο καθένας είχε το λόγο στη χθεσινή ψηφοφορία. Πιο πολύ στηριζόμαστε στις δικές μας απόψεις και όχι στο τι λένε οι Διάσημοι», είπε ο Πάνος Θεοδώρου.

«Θεωρώ ότι η αντίπαλη ομάδα δεν έχει ο καθένας ξεχωριστά δική του κρίση. Και το λέω αυτό γιατί βλέπουμε ότι λειτουργούν ομόφωνα. Τα συζητάνε και όλοι εκφέρουν μια ίδια άποψη, μία ίδια γνώμη. Δεν λέει ο καθένας αυτό που νιώθει. Εν μέρει η Εύη είναι μια πάρα πολύ καλή παίκτρια, έχει κάνει μεγάλη άνοδο την τελευταία εβδομάδα.

Αλλά από την άλλη αυτό που έχει παρατηρηθεί, και όχι μόνο τώρα, αλλά και στο παρελθόν, ότι λειτουργούν όλοι με τα λόγια τους. Με μια συγκεκριμένη στρατηγική για να μειώσουν τους άντρες. Θεωρώντας ότι έτσι, όταν μειώνεις κάποιον ή δεν τον “ανεβάζεις”, να ανεβαίνεις εσύ, να φαίνεσαι εσύ καλύτερος. Αυτό δεν το θεωρώ εντάξει», είπε ο Νικόλας Αγόρου.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 952 / position2: 1637
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb