TRUE STORIES

H Mαρία Χατζηστεφανή του Dragon`s Den έχει μια απ` τις πιο πετυχημένες σειρές καλλυντικών στον κόσμο

Τα Nip+Fab και Rodial κατέκτησαν τον πλανήτη
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
H Mαρία Χατζηστεφανή του Dragon`s Den έχει μια απ` τις πιο πετυχημένες σειρές καλλυντικών στον κόσμο

Η Μαρία Χατζηστεφάνη είναι η ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Rodial, καθώς επίσης και η συγγραφέας του βιβλίου "How To Be An Overnight Success". Η ίδια μιλάει για την ιστορία της και δίνει πολύτιμες συμβουλές. Την βλέπεις φέτος και στο Dragon's Den.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Ξεκίνησα την επιχείρηση από ένα μικρό δωμάτιο στο σπίτι, κυριολεκτικά από το τίποτα. Δεν είχα μια επένδυση για να μπορώ να έχω ένα γραφείο ή μια ομάδα στην αρχή, δούλευα από ένα φορητό υπολογιστή στο Starbucks λίγο πολύ μόνη μου. Μέχρι σήμερα η Rodial είναι κίνητρο για τις νέες γυναίκες να σας θυμίζει πως μπορείτε να χτίσετε τα πάντα από το τίποτα! Απλά χρειάζεται λίγο χρόνο!"

Η Μαρία σπούδασε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και εργαζόταν ως συντάκτρια σε περιοδικά. Αποφάσισε να φτιάξει ένα brand με προϊόντα ομορφιάς που λύνουν προβλήματα που μόνο στα ινστιτούτα ομορφιάς μπορούσαν να λυθούν. Η σειρά προϊόντων ομορφιάς Rodial ξεκίνησε το 1999 στο Λονδίνο και σήμερα είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 35 χώρες, ενώ η Nip+Fab, επίσης νεανική, πετυχημένη σειρά με διάσημες φανατικές όπως η Κylie Jenner και η Sienna Miller!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Για μένα, το να είσαι αυτοδημιούργητος έχει μέσα του πολλή φιλοδοξία και πάθος και πάντα οδηγεί στην επίτευξη των στόχων σας. Πρέπει να οδηγήσετε τον εαυτό σας για να φτάσετε εκεί που θέλετε να πάτε! Μόνο εσείς μπορείτε! Κανείς δεν πρόκειται να σας δώσει τίποτα, εκτός αν εσείς υπερβείτε πολλές φορές τον εαυτό σας για να το κάνετε να συμβεί!"

"Τείνω να παίρνω γρήγορες αποφάσεις με βάση το ένστικτο. Μερικές φορές αυτό δεν αποδίδει, αλλά τελικά, νομίζω ότι πρέπει να είμαστε γενναίοι για να δημιουργήσουμε μια επιχείρηση σε μια άκρως ανταγωνιστική βιομηχανία".

"Κανείς δεν πρόκειται να σας δώσει τίποτα, πρέπει να το κάνετε εσείς να συμβεί"

"Είμαι εργασιομανής. Είμαι στο γραφείο με την ομάδα μου κάθε μέρα και, αν πάω διακοπές, συνεχίζω να δουλεύω εξ αποστάσεως με Skype και απαντώ σε όλα τα e-mails. Αν έχετε τη δική σας επιχείρηση, πρέπει πραγματικά να δώσετε ό, τι έχετε, και πιστέψτε με θα αξίζει τον κόπο στο τέλος".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
6 / position1: 495 / position2: 1170
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb