ΜΟΔΑ

Δείτε τους νικητές: Kέρδισε το απόλυτο καλοκαιρινό φόρεμα Yulia Malisaki

Urban Nomad - Η νέα της συλλογή είναι απλά μοναδική

Δείτε τους νικητές: Kέρδισε το απόλυτο καλοκαιρινό φόρεμα Yulia Malisaki

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όνειρα από βισκόζη και αεράτες γραμμές για ένα καλοκαίρι όπως το φαντάστηκε η σχεδιάστρια Yulia Malisaki. Η γκαρνταρόμπα της urban nomad, μιας γυναίκας που έχει μέσα της το πάθος για εξερεύνηση κάθε μέρα, ακόμη και στην ίδια της την πόλη.

Μαζί με την Yulia Malisaki σου κάνουμε δώρο το πανέμορφο φόρεμά της από τη νέα συλλογή - αρκεί να μπεις στο Instagram μας και να ακολουθήσεις τα βήματα! Κάνε κλικ εδώ

"Για αυτήν την κολεξιόν ήθελα να φτιάξω ρούχα που θα τα φορούσα η ίδια. Ήθελα τα ρούχα να έχουν ένα κουλ και χαλαρό λουκ με αρκετές λεπτομέρειες που θα τα έκαναν ξεχωριστά. Μου αρέσει πολύ το layering, ασυνηθιστα σχήματα και pleating. Έτσι μου ήρθε η ιδέα να πάρω την έμπνευση μου από την κουλτούρα και ντύσιμο των nomads της κεντρικής Ασίας".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Ρούχα ιδιαίτερα, απλά και ταυτόχρονα πολύ ευκολοφορετα. Έτσι γεννήθηκε το concept του Urban Nomad. Urban Nomad - μια γυναίκα ταλαντούχα και δημιουργική, που ενώ ζει σε μια μεγαλούπολη αγαπά να ανακαλύπτει τον κόσμο μέσα των ταξιδιών, βιβλίων και ποτέ δεν σταματά να εξερευνά. Αγαπά να ανακαλύπτει καινούργια πράγματα και να εμπνέεται από αυτά. Η γκαρνταρόμπα της είναι γεμάτη από εκλεκτά ρούχα που το καθένα έχει μια ιδιαίτερη σημασία και μπορεί να προέρχεται από κάποιο ταξίδι της".

"Τα υφάσματα που επέλεξα ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω για καλοκαίρι. Είναι λινά, βαμβακερά, βισκοζι - όλα φιλικά προς το δέρμα και ανάλαφρα για το καλοκαίρι. Τα χρώματα της κολεξιόν είναι dusty pastels ήθελα να δημιουργήσω μια αίσθηση σαν να έχουν καλυφθεί από λεπτή στρώση άμμου".

Βρες την στο Instagram

"Καλοκαιρινό packaging οπωσδήποτε θα έπρεπε να συμπεριλάβει ανάλαφρα φορέματα και ολόσωμες φόρμες που προσφέρουν άνεση και στυλ. Δερμάτινα σανδάλια, ψάθινο καπέλο και σακίδιο πλάτης για ατελείωτες βόλτες στα σοκάκια. Boho η Nomad κοσμήματα για να προσθέσουν "χαρακτήρα" στο σύνολο".

www.yuliamalisaki.com

www.yuliamalisaki.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
7 / position1: 242 / position2: 932
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb