THINK

H Καίτη Γαρμπή έκανε την καλύτερη και πιο αποστομωτική ανάρτηση για το Athens Pride

Τι γράφει το μήνυμα που ανέβασε στο instagram
Από το NEWSROOM
H Καίτη Γαρμπή έκανε την καλύτερη και πιο αποστομωτική ανάρτηση για το Athens Pride

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με λιτή αλλά περιεκτική ανάρτησή της, η Καίτη Γαρμπή τα είπε ίσως καλύτερα από όλους σχετικά με το Athens Pride. Παράλληλα έδωσε μια αποστομωτική απάντηση σε όσους ισχυρίζονταν ότι αυτή η εκδήλωση είναι απλά μια γιορτή.

«Τα διάφορα pride που γίνονται σ’ όλο τον κόσμο κάθε Ιούνιο, δεν είναι ξεκάρφωτες ευκαιρίες για μια πολύχρωμη υπερηφάνεια μέσα σε πολύχρωμα ρούχα.
Είναι φόρος τιμής σε μια σημαντική επέτειο», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Ολόκληρο το μήνυμα της Καίτης Γαρμπή έχει ως εξής:

Τα διάφορα pride που γίνονται σ’ όλο τον κόσμο κάθε Ιούνιο, δεν είναι ξεκάρφωτες ευκαιρίες για μια πολύχρωμη υπερηφάνεια μέσα σε πολύχρωμα ρούχα.
Είναι φόρος τιμής σε μια σημαντική επέτειο.
Είναι μια μέρα μνήμης για τη στιγμή που γέννησε το κίνημα των gay δικαιωμάτων ένα πρωί στις 28 Ιούνη 1969 σ ένα γκέι μπαρ, το Stonewall inn στη Ν.Υορκη.
Είναι μια κραυγή διαμαρτυρίας των LGBT που ακόμα στερούνται τα Δικαιώματα που είναι τόσο αυτονόητα για τον κάθε ετεροφυλόφιλο από μας.
Είναι η κόντρα στη ρατσιστική βία και στη ντροπή, στην απαξίωση και στο χλευασμό, σ όλα αυτά που τους δημιουργούν φόβο και τους ωθούν να ζουν οι περισσότεροι μέσα στο ψέμα και την καταπίεση με συνέπειες σοβαρές για τη ζωή τους.
Οι νόμοι επιτρέπουν σε όλους να ζούν και να διαδηλώνουν!!!
Οποιοσδήποτε νιώθει πως αδικείται, οποιοσδήποτε διεκδικεί, έχει το νομικό και ηθικό δικαίωμα να βγαίνει στο δρόμο με πανό, με πλακάτ, με σημαίες.
Και με τη σημαία της Ελλάδας, και
με τη σημαία του ουράνιου τόξου και με σημαία του μια φούστα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
3 / position1: 223 / position2: 1702
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb