ΤΑΞΙΔΙΑ

5 μαγευτικοί προορισμοί για διακοπές τον Ιούνιο

Στην Ευρώπη

5 μαγευτικοί προορισμοί για διακοπές τον Ιούνιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1) Βαρκελώνη, Ισπανία

Μια από τις ομορφότερες πόλης της Ευρώπης με υπέροχα πάρκα, αρχιτεκτονική, ναούς και μεσαιωνικά παλάτια η Βαρκελώνη είναι μια τοποθεσία που θα σας μείνει αξέχαστη. Έχει έντονη νυχτερινή ζωή και εστιατόρια με υψηλή γαστρονομία που θα σας εντυπωσιάσει. Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε τη Sagrada Familia, την Barcelonetta (παραλία της Βαρκελώνης), το πάρκο Guel και το μουσείο του Πικάσο.

Βρείτε ΕΔΩ τα φτηνότερα εισιτήρια

2) Λισαβόνα, Πορτογαλία

Η πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, είναι ένα κοσμοπολίτικό κέντρο με συναρπαστική αρχιτεκτονική και σπάνια ομορφιά. Απλωμένη πάνω σε επτά λόφους η Λισαβόνα παντρεύει με μοναδική φυσικότητα το μεγαλείο του παρελθόντος με τον μοντερνισμό.

Μια σύγχρονη μητρόπολη του ντιζάιν, της γαστρονομίας με θρυλική νυχτερινή ζωή έχει μπει για τα καλά στο χάρτη τον δημοφιλέστερων προορισμών για φέτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βρείτε ΕΔΩ τα φτηνότερα εισιτήρια

3) Βαλέτα, Μάλτα

Η πρωτεύουσα της Μάλτας, η μεγαλοπρεπής Βαλέτα, είναι ολόκληρη Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ. Ένα μπαρόκ κομψοτέχνημα με πολύχρωμα σπίτια, επιβλητικά φρούρια και παλάτια, θησαυρούς στα μουσεία που καλούν σε περιπλανήσεις ως τα βάθη της προϊστορίας.

Στα σοκάκια της παλιάς πόλης θα αναζητήστε το σφυγμό της σύγχρονης Βαλέτας με τα γουστόζικα καφέ και τα μικρομάγαζα, στο έντονο nightlife έξω από τα τείχη αλλά και στις θρησκευτικές γιορτές στα περίχωρα της πρωτεύουσας. Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε τον καθεδρικός ναό του Αγίου Ιωάννη το παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου και τους κήπους Barakka.

Βρείτε ΕΔΩ τα φτηνότερα εισιτήρια

4) Νίκαια, Γαλλία

Η μεγαλύτερη πόλη της Γαλλικής ριβιέρας η Νίκαια είναι διάσημη για τα καταγάλανα νερά της, την μοναδική αρχιτεκτονική της και φυσικά τα 19 μουσεία της. Ένα κοσμοπολίτικο μέρος που για να το ζήσετε πραγματικά πρέπει να το επισκεφτείτε το καλοκαίρι. Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε την Όπερα και τον καθεδρικό ναό του Russe St-Nicolas και την Place du Palais με το πανέμορφο ρολόι.

Βρείτε ΕΔΩ τα φτηνότερα εισιτήρια

5) Παλέρμο

Η πρωτεύουσα της Σικελίας, το Παλέρμο, είναι μια πανέμορφη πόλη με εξαιρετική αρχιτεκτονική, πολύχρωμες αγορές, ομορφιά και φαγητό. Το Παλέρμο έχει 1000 ιστορίες να διηγηθεί, κάτι που καταλαβαίνει ο καθένας με μια απλή βόλτα. Οι Νορμανδικές και Αραβικές επιρροές φαίνονται στα κτίρια που διαφέρουν αρκετά για να δώσουν τον στίγμα τον πολιτισμών που έχουν περάσει και φυσικά τα παράνομα κτίρια που γεννήθηκαν όταν η μαφία βασίλευε στην πόλη.

Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε τον Καθεδρικό ναό του Παλέρμο, τους Βοτανικού κήπους, το Palazzo dei Normanni, τις κατακόμβες και να γευτείτε τα πασίγνωστα γλυκά cannoli που δεν λείπουν σχεδόν από καμιά μαφιόζικη ταινία.

Βρείτε ΕΔΩ τα φτηνότερα εισιτήρια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
8 / position1: 732 / position2: 1535
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb