#ΚΟΡΜΑΡΑ - ΝΙΩΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΣΕ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

7 συμβουλές διατροφής, όποια δίαιτα κι αν ακολουθείς

Κράτησέ τις για πάντα

7 συμβουλές διατροφής, όποια δίαιτα κι αν ακολουθείς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διατροφή μας είναι μια υπόθεση που μας ταλαιπωρεί συχνά, είτε λόγω περιττών κιλών είτε γιατί δεν τρεφόμαστε σωστά και αυτό εμφανίζεται, στο σώμα μας, στην ενέργειά μας, στο δέρμα μας. 7 συμβουλές που πρέπει να τις θυμάστε κάνετε, δεν κάνετε δίαιτα...

Ενυδάτωση πάντα και για πάντα

Πριν να ξεκινήσετε το γεύμα σας, πιείτε πρώτα ένα ποτήρι νερό. Οι άνθρωποι συγχέουν μερικές φορές τη δίψα με την πείνα, έτσι μπορείτε να καταλήξετε να τρώτε επιπλέον θερμίδες όταν ένα παγωμένο ποτήρι νερό είναι πραγματικά το μόνο που χρειάζεστε.

Ακόμη κι αν υποκύψετε, κάντε το σωστά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εντάξει, γνωρίζουμε πως κάποιες φορές θες να φας γλυκό και ΠΡΕΠΕΙ να φας γλυκό. Αλλά το θέμα είναι τι θα καταναλώσεις. Από το να πέσετε με τα μούτρα σε μια σοκολάτα, δοκιμάστε να φατε γιαούρτι με μέλι, αποξηραμένη παπάγια ή μια μπάρα δημητριακών, ακόμη και παγωτό αρκεί να είναι χαμηλών θερμίδων.

Λίγο, πολλές φορές

Φάτε πολλά μίνι γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εάν καταναλώνετε λιγότερες θερμίδες από ό, τι καίτε, θα χάσετε βάρος. Αλλά όταν είστε πεινασμένοι όλη την ώρα, η κατανάλωση λιγότερων θερμίδων σημαίνει πως δεν λειτουργεί για εσάς. Οι μελέτες δείχνουν ότι οι άνθρωποι που τρώνε 4-5 γεύματα ή σνακ ημερησίως μπορούν να ελέγξουν καλύτερα την όρεξη και το βάρος τους, οπότε αφήστε τη λογική του πρωινού και βραδινού ή απλώς μεσημεριανού.

Τρώτε πρωτεΐνη σε κάθε γεύμα

Η πρωτεΐνη είναι η απόλυτη τροφή που χορταίνει - είναι πιο ικανοποιητική από τους υδατάνθρακες ή τα λίπη και σας κρατάει για περισσότερο χρόνο. Βοηθά επίσης στη διατήρηση της μυϊκής μάζας και ενθαρρύνει την καύση λίπους. Έτσι φροντίστε να ενσωματώσετε υγιεινά πρωτεΐνες όπως τα θαλασσινά, το άπαχο κρέας, το ασπράδι αυγού, το γιαούρτι, το τυρί, τη σόγια, τα καρύδια ή τα φασόλια στα γεύματα και τα σνακ σας αν όχι σε κάθε γεύμα, σίγουρα συχνά.

Το σπίτι της υγιεινής διατροφής

Γεμίστε την κουζίνα σας με υγιεινά και "βολικά" τρόφιμα. Από εκείνα που τα τρως στα γρήγορα πριν τη δουλειά ή μετά τη γυμναστική. Και φυσικά αποχαιρετήστε και δώστε σε άλλους ό,τι παχυντικό έχετε σε ντουλάπια και συρτάρια. Αν είναι εκεί, τότε θα το φάτε. Έχοντας έτοιμα για κατανάλωση σνακ και γεύματα σε λεπτά στο χέρι, είναι μεγάλο κλειδί για την επιτυχία. 

Απαραίτητα τρόφιμα

Έχετε πάντα "πρόχειρα" κατεψυγμένα λαχανικά, ζυμαρικά ολικής αλέσεως, τυρί με μειωμένη περιεκτικότητα σε λιπαρά, σάλτσα ντομάτα, κονσέρβες φασολιών ή καλαμπόκι, στήθος κοτόπουλο, σαλάτα και τορτίγιες. Με όλα αυτά φτιάχνετε δεκάδες συνδυασμούς φαγητού!

Κάθε εβδομάδα, στη ζυγαριά

Ζυγίστε τον εαυτό σας μία φορά την εβδομάδα. Όχι κάθε μέρα, αλλά όχι και ποτέ. Πρέπει πάντα να έχετε ένα σημείο αναφοράς. Τα άτομα που ζυγίζονται τακτικά τείνουν να έχουν μεγαλύτερη επιτυχία απώλειας βάρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
12 / position1: 336 / position2: 753
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb