TRENDS

Τα 6 κλασικά κομμάτια που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη κι αυτό το καλοκαίρι

Είναι ένα κι ένα!

Τα 6 κλασικά κομμάτια που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη κι αυτό το καλοκαίρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτά τα 6 κομμάτια είναι ιδανικά για το καλοκαίρι. Για αυτό το καλοκαίρι και όλα τα υπόλοιπα... All time classic επιλογές!

Πουκαμίσα

Ένα πουκάμισο που μπορεί να σταθεί μόνο του (με ζώνη στη μέση ως φόρεμα) ή και να ταιριάξει τέλεια με σορτσάκι ή παντελόνι. Η απόφαση είναι δική σου! Μπορείς να το κάνεις εντελώς casual με ένα φαρδύ ντένιμ ή να το κάνεις σούπερ χίπικο με πλήθος κοσμημάτων, κολιέ, κρεμαστά ή μεγάλα σκουλαρίκια.

Σανδάλια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα σανδάλια τύπου Gladiator απαιτούν ελάχιστες συμβουλές για το styling. Είναι ένα αξιόπιστο, all time classic κομψό και σέξι υπόδημα ανεξαρτήτου χρώματος! 

Μαύρη αέρινη μπλούζα

Κανένα συρτάρι δεν είναι πλήρες χωρίς (τουλάχιστον) ένα τέτοιο μπλουζάκι. Επηρεασμένο φυσικά από την μινιμαλιστική βερσιόν της δεκαετίας του '90 ταιριάζει είτε με ένα σορτσάκι, είτε μέσα από μια παντελόνα, και γενικώς όπως θες!

Παντελόνα

Φοριέται με σανδάλια, σαγιονάρες ή τακούνια, με florals ή παστέλ - όπως και να το κάνουμε, οι παντελόνες είναι το απόλυτο σικ κομμάτι.

Ψάθινη τσάντα

Είναι το απόλυτο must και διαχρονική μιας και μας πηγαίνει πίσω στο 60 και την βλέπουμε συχνά να επανέρχεται. Επένδυσε σε μία τσάντα παραλίας ή και πόλης, και φτιάξε όλο σου το σύνολο κρατώντας την.

Φόρεμα

Το πρώτο πράγμα που θα βάλεις στη βαλίτσα σου θα είναι ένα αέρινο, φλοράλ φόρεμα το οποίο φοριέται μέρα και νύχτα σε όλους τους συνδυασμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
10 / position1: 195 / position2: 629
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb