ENTERTAINMENT

Η Whitney Houston κακοποιήθηκε από την ξαδέρφη της όταν ήταν παιδί

Σοκ από νέο ντοκιμαντέρ στις Κάννες

Δημοσίευση ΜΑΙ 17, 2018
Η Whitney Houston κακοποιήθηκε από την ξαδέρφη της όταν ήταν παιδί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ντίβα της μουσικής σκηνής που πέθανε με τραγικό τρόπο έξι χρόνια πριν Whitney Houston κακοποιήθηκε σeξουαλικά ως παιδί από γυναίκα συγγενή της αποκάλυψε νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στις Κάννες.

Το "Whitney" έκανε το ντεμπούτο του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών και η αποκάλυψη έσκασε σαν βόμβα στην αίθουσα της Κρουαζέτ.

Ο Gary Houston, ο μεγαλύτερος, ετεροθαλής αδελφός της τραγουδίστριας, έκανε την αποκάλυψη στον σκηνοθέτη του ντοκιμαντέρ Kevin McDonald.

Τη Houston, αλλά και τον ίδιο, κακοποίησε σeξουαλικά σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του η ξαδέρφη τους Dee Dee Warwick, αδελφή της ντίβας της soul Dionne Warwick.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Μου είπε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από αυτό το πρόσωπο και μου εκμηστηρεύθηκε ότι το ίδιο είχε συμβεί και στη Whitney" επιβεβαίωσε ο McDonald στο IndieWire. "Η Pat Houston (σσ. η σύζυγος του Gary), που ήταν παρούσα επιβεβαίωσε όσα μου είπε. Επιπλέον η θεία της Houston, Mary Jones ήξερε όσα είχαν συμβεί" πρόσθεσε.

Για τη Jones αυτό το συμβάν είχε τραγικές συνέπειες για το υπόλοιπο της ζωής της Houston. "Την έκανε να αμφισβητήσει τις σeξουαλικές της προτιμήσεις" λέει.

Η Dee Dee Warwick πέθανε το 2008 σε ηλικία 63 ετών.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 231 / position2: 700
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb