ENTERTAINMENT

Η Βικτώρια Μπέκαμ ψάχνει προσωπική βοηθό για την εταιρεία ρούχων της

Ετοιμάστε τα βιογραφικά σας!

Δημοσίευση ΜΑΙ 17, 2018
Η Βικτώρια Μπέκαμ ψάχνει προσωπική βοηθό για την εταιρεία ρούχων της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχετε εξαιρετικές οργανωτικές δεξιότητες και την ικανότητα να κρατάτε τα πράγματα σούπερ εμπιστευτικά; Λοιπόν, ίσως έχουμε τη δουλειά για σας: Η Victoria Beckham προσλαμβάνει μια νέα προσωπική βοηθό για το εμπορικό σήμα μόδας της , VB.

Ο επιτυχημένος υποψήφιος θα εδρεύει στο νοτιοδυτικό Λονδίνο και θα επιβλέπει πράγματα όπως λογαριασμούς και έξοδα πιστωτικών καρτών καθώς και επιχειρηματικές συναλλαγές, όπως η “εξασφάλιση της υπογραφής τρίτων από συμφωνίες μη δημοσιοποίησης”.

Η αίτηση αναφέρει επίσης σαφώς ότι ο επιλεγμένος υποψήφιος θα πρέπει να είναι σε θέση να διατηρεί τις ιδιωτικές συναλλαγές εμπιστευτικές, δηλώνοντας ότι είναι απαραίτητη η «διακριτική ευχέρεια». Ο υποψήφιος θα πρέπει επίσης να γνωρίζει ότι θα αναλάβει μεγάλους φόρτους εργασίας και φυσικά η εμπειρία ως βοηθός ή σε παρεμφερή ρόλο σε ένα υψηλό εμπορικό σήμα μόδας είναι ιδιαίτερα περιζήτητη.

Nothing wrong with sitting on a gold box! Kisses from Dover st! #VBSS18

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

Με την εταιρεία της Βικτόρια να χάνει ένα ριψοκίνδυνο ποσό των 8,5 εκατομμυρίων λιρών το 2017, αναμένεται ότι θα υπάρξει μεγάλη πίεση στην ομάδα για να διασφαλιστεί ότι το 2018 δεν θα ακολουθήσει το ίδιο παράδειγμα. Έτσι αν νομίζετε ότι αυτή η δουλειά θα είναι μια εύκολη υπόθεση, βάζουμε στοίχημα ότι κάνετε λάθος.
Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε να είναι η ιδανική ευκαιρία για εσάς να μαθητεύσετε δίπλα σε μία από τις μεγαλύτερες παίκτριες μόδας στον κόσμο, καθώς και ατελείωτες ευκαιρίες διασυνδέσεων και την ευκαιρία να ταξιδέψετε ( η VB διαθέτει κατάστημα και στο Χονγκ Κονγκ).

Ενδιαφέρεται κανείς. Σίγουρα. Μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 265 / position2: 3671
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb