Ο ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟΣ ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ HARRY ΚΑΙ ΤΗΣ MEGHAN MARKLE ENTERTAINMENT

Πόσα χρήματα θα βγάλει η Βρετανία από το βασιλικό γάμο

Βασιλικά έξοδα - Ποιος πληρώνει το γάμο του Harry και της Meghan

Πόσα χρήματα θα βγάλει η Βρετανία από το βασιλικό γάμο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βασιλικά έξοδα! Σε πρόσφατο άρθρο του το Ηarper's Bazaar υπολόγισε το κόστος του γάμου της Meghan και του Harry το οποίο ανέρχεται 32 εκατομμύρια!

Σύμφωνα με το αφιέρωμα ένα τεράστιο ποσό, το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων αφορά την ασφάλεια τόσο του ζεύγους όσο και των καλεσμένων μιας και θα παρευρεθεί πλήθος συγγενών και φίλων της βασιλικής οικογένειας. 

Αυτό το τεράστιο ποσό για την ασφάλεια αναμένεται να είναι υψηλότερο από το γάμο του William και Kate, όπου, αν και ο γάμος τους ήταν μεγαλύτερος, λόγω της τρομοκρατικής απειλής αυτό το διάστημα, αυξάνει κατακόρυφα το κόστος.

Όμως οφείλουμε να πούμε πως θα ενισχύσει τη βρετανική οικονομία κατά 500 εκατομμύρια λίρες, καθώς θα προσελκύσει πολλούς τουρίστες στη χώρα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα περισσότερα χρήματα θα δαπανηθούν για την ασφάλεια των καλεσμένων και των νιόπατρων, ενώ όσα... περισσεύουν θα μοιραστούν στα υπόλοιπα γαμήλια έξοδα!

560.000 ευρώ για φαγητά και ποτά, περίπου 350.000 ευρώ για τη μουσική στη δεξίωση και στο γάμο, 230.000 ευρώ κόστισαν τα προσκλητήρια και τα δώρα που θα πάρουν οι καλεσμένοι, περίπου 150.000 ευρώ είναι ο στολισμός και 65.000 ευρώ σε πυροτεχνήματα. 

Το νυφικό της Meghan θα κοστίσει γύρω στα 300.000 ευρώ. Η βασιλική οικογένεια ανακοίνωσε ότι θα πληρώσει για τα την εκκλησία, τη μουσική, τα λουλούδια, τις διακοσμήσεις και την δεξίωση. Η Markle αναμένεται να πληρώσει η ίδια το νυφικό της.

Τέλος σημειώνεται πως η γάμος της Kate Middleton και του πρίγκιπα William είχε κοστίσει περίπου 27 εκατομμύρια ευρώ.

Ο γάμος φέρνει χρήμα στη χώρα

Σχεδόν 150 εκατομμύρια λίρες θα κοστίσουν τα πάρτι και οι ειδικές θεματικές εκδηλώσεις των φανατικών για να γιορτάσουν το γεγονός και περί τα 50 εκατομμύρια από τους καταναλωτές που θα αγοράσουν merchandise, μπλουζάκια, καπέλα και άλλα σουβενίρ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 383 / position2: 762
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb