Ο ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟΣ ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ HARRY ΚΑΙ ΤΗΣ MEGHAN MARKLE CELEBS

Μέσα στις κουζίνες του παλατιού: Tο μενού στο βασιλικό γάμο Harry ‑ Meghan

Τι γίνεται αυτή τη στιγμή στο κάστρο

Μέσα στις κουζίνες του παλατιού: Tο μενού στο βασιλικό γάμο Harry ‑ Meghan

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H βασιλική κουζίνα στο κάστρο του Windsor είναι πιο απασχολημένη από ποτέ μέχρι το γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.

Kάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική - απαιτείται σχολαστικός σχεδιασμός και μεγάλη προετοιμασία για μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις που φιλοξένησε το κάστρο τα τελευταία χρόνια.

Στις 19 Μαΐου, το προσωπικό θα εργάζεται στις κουζίνες στο κάστρο Windsor από νωρίς το πρωί για να δεξιώσει τους καλεσμένους στο μεγάλο πάρτυ, που θα πραγματοποιηθεί στο κάστρο μετά την τελετή του γάμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μενού που θα σερβιριστεί στην ημέρα του γάμου χρησιμοποιεί τα πιο φρέσκα προϊόντα που υπάρχουν, όπως είπε ο Head Chef του παλατιού.

Μεγάλο μέρος των προϊόντων που χρησιμοποιείται στα πιάτα, για τους 600 επισκέπτες που θα παραστούν στην υποδοχή, προέρχεται από αγροκτήματα σε κομητείες όπως το Kent, το οποίο είναι γνωστό ως «κήπος» της Αγγλίας και του Norfolk.

Το μενού της δεξίωσης περιλαμβάνει κρεμ μπρουλέ, κίτρινα μακαρόν, πανακότα μάνγκο.

Κάθε συνταγή έχει δοκιμαστεί ξανά και ξανά σε πολλές παραλλαγές. «Είναι ένα είδος επιστήμης», λέει ο σεφ Stoby για τα γλυκά, «Πρέπει να γνωρίζεις τη χημεία των υλικών, αλλά είναι επίσης κάτι πολύ δημιουργικό, με πολλή προσοχή στη λεπτομέρεια».

Τα πιάτα είναι πιθανό να συνοδεύονται από σαμπάνια και κρασί από τα βασιλικά κελάρια. To ζευγάρι θα έχει στη συνέχεια ένα γαμήλιο δείπνο με 200 άτομα στο Frogmore House, σε μια δεύτερη δεξίωση που θα φιλοξενηθεί από τον Πρίγκιπα της Ουαλίας.

Προβλέπεται ότι θα υπάρχουν γλυκά και αλμυρά καναπεδάκια και φαγητά τα οποία θα μπορούν να καταναλωθούν και στο χέρι, προσφέροντας μια πιο χαλαρή εναλλακτική λύση.

Πηγή Φωτό: 1,2,3,4,5

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 133 / position2: 640
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb