ΜΟΔΑ

Τα πιο hot items που κυκλοφορούν τώρα στην αγορά

Το ένα καλύτερο από το άλλο

Τα πιο hot items που κυκλοφορούν τώρα στην αγορά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ό,τι τρέχει τώρα στην αγορά, και απασχολεί τους fashionistas του πλανήτη! Από τα κοσμήματα του Givenchy έως την αθλητική σειρά του Marc Jacobs όλα είναι στη wish list μας!

Τα πιο κλασάτα κοσμήματα Givenchy με το ζωδιακό κύκλο

Χρυσαφένια λιονταράκια και ψάρια, φιγούρες του ζωδιακού κύκλου με μικρές λουξ λεπτομέρειες, αυτά είναι τα νέα κομμάτια Givenchy που δεν γίνεται να μην θελήσεις... 

Belt Bags

Vintage ή ολοκαίνουργιες, τα fashion sites προσκυνούν το What Goes Around Comes Around και το Vestiaire Collective που έχει πληθώρα των fashion statement belt bags! 

Marc Jacobs Χ Anna Sui 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά από πολλά χρόνια φιλίας, οι δημιουργοί Marc Jacobs και Anna Sui συνεργάστηκαν για μία μοναδική συλλογή περιορισμένης διάθεσης. "Είναι ένα πρότζεκτ που γιορτάζει την αγαπημένη φιλία μας ", δήλωσε ο Jacobs! Και είναι απλά τέλειο - χρωματιστό, ποπ, κεφάτο.

Πηγή Φωτογραφίας

Το τσαντάκι Gucci GG Marmont 

Την φόρεσε η Hailey Baldwin και το ίντερνετ έχει ενθουσιαστεί. Κοστίζει βέβαια πολλά, 2.300 δολάρια για την ακρίβεια, αλλά δεν είναι απλά υπέροχη;

Η συλλογή Supreme που βγαίνει σε δημοπρασία

30 χρόνια Νεουορκέζικης κουλτούρας μέσα από το brand Supreme; Κι όμως, ο γαλλικός οίκος δημοπρασίας Artcurial πουλά σπάνια ταξιδιωτικά σετ της εταιρείας, κάδρα, σάκους του μποξ και ένα σωρό άλλα, από 1.000 δολάρια ως 84.000.

Πηγή Φωτογραφίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
7 / position1: 271 / position2: 1236
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb