TRUE STORIES

Πώς η ακμή της και μια selfie τη βοήθησαν να βγάλει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια

Η Siqi Mou είχε μια ιδέα...

Πώς η ακμή της και μια selfie τη βοήθησαν να βγάλει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ιστορία της Siqi Mou ξεκινά από τότε που διαπίστωσε πως το δέρμα της είχε τρομερό πρόβλημα ακμής και τα καλλυντικά απλώς χειροτερεύουν την κατάσταση.

Γνωρίζοντας ότι τα προϊόντα ομορφιάς περιέχουν συχνά σκληρές χημικές ουσίες, η Mou ίδρυσε την Hello Ava, μια εξατομικευμένη εφαρμογή... φροντίδας δέρματος. 

Η Siqi Mou ήταν στο κολέγιο όταν το δέρμα της άρχισε να αλλάζει. Η ακμή εμφανίστηκε στο πρόσωπό της και έκτοτε ταλαιπωρήθηκε πολύ με θεραπείες. Ακόμη, όταν προσπάθησε να βάλει στο πρόσωπό της τα ίδια προϊόντα που χρησιμοποίησαν οι φίλες της - όχι μόνο δεν τη βοήθησαν αλλά πολλές φορές της έκαναν και κακό.

Χρόνια αργότερα, ενώ εργαζόταν στην Ινδονησία ως παρουσιάστρια ειδήσεων για την τηλεόραση Bloomberg, μια τοπική εταιρεία ζήτησε από τον Mou να παρουσιάσει τη νέα καμπάνια της εταιρείας με καλλυντικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H ιδια διερεύνησε τα συστατικά των προϊόντων και διαπίστωσε ότι έγιναν με σκληρές χημικές ουσίες που θα μπορούσαν να είναι επιζήμιες για το δέρμα της και έτσι αποφάσισε να μην κάνει την διαφήμιση και να επενδυσει στη δημιουργία μιας εταιρείας αγοράς καλλυντικών. "Γιατί να μη μπορεί ο καθένας να έχει προσωπικές, εξατομικευμένες συμβουλές για το δέρμα του αλλά να αγοράζουμε όλοι τα ίδια προϊόντα χωρίς να ξέρουμε ποιο ταιριάζει σε μας;" είπε. Το Hello Ava ήταν γεγονός και σήμερα εδρεύει στη Νέα Υόρκη. 

Οι χρήστες απαντούν σε ερωτήσεις σχετικά με το δέρμα τους μέσω του chatbot, επισυνάπτουν μια selfie και λαμβάνουν συμβουλές για ποια προϊόντα πρέπει να αγοράσουν. Η Hello Ava παίρνει έτσι ποσοστά από τις πωλήσεις. Με περίπου 40.000 πελάτες σε όλες τις Η.Π.Α., πέρυσι η Mou έβγαλε 350.000 δολάρια! Είναι πλέον σε καλό δρόμο να υπερδιπλασιάσει το ποσό μέχρι το τέλος του 2018.

Hello Ava from EI Studio on Vimeo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
7 / position1: 336 / position2: 855
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb