ENTERTAINMENT

Dancing With The Stars: «Μαραθώνιος» Latin και αποχώρηση για την Μαρία Κορινθίου

Οι guest καλεσμένοι και οι εκπλήξεις
Από το NEWSROOM
Dancing With The Stars: «Μαραθώνιος» Latin και αποχώρηση για την Μαρία Κορινθίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με πολλές εκπλήξεις και εντυπωσιακές χορογραφίες ολοκληρώθηκε το 11ο live του Dancing With The Stars, ενώ στην θέση του κριτή βρέθηκε η Νάντια Μπουλέ. Τα αστέρια του Dancing With The Stars εκτός από τις ατομικές τους χορογραφίες, διαγωνίστηκαν και σε έναν Latin μαραθώνιο, από όπου νικήτρια αναδείχθηκε η Όλγα Πηλιάκη.

Χθές υπήρξε μια σημαντική αλλαγή στη διαδικασία αποχώρησης καθώς τα δύο ζευγάρια που θα συμπλήρωναν την χαμηλότερη βαθμολογία θα είχαν μια δεύτερη ευκαιρία. Συγκεκριμένα, θα έδιναν ακόμη μια χορευτική “μάχη” στο Dance Off, έχοντας ως σκοπό να πείσουν τους κριτές για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Η Μαρία Κορινθιού με τον καβαλιέρο της, αλλά και η Μυριέλλα Κουρεντή με τον δικό της, ήταν τα δύο ζευγάρια με την χαμηλότερη βαθμολογία.

Έτσι, χόρεψαν γι’ άλλη μια φορά την χορογραφία τους και οι κριτές έπρεπε να αποφασίσουν ποια θα αποχωρήσει από το παιχνίδι. Οι κριτές σχολίασαν τις χορογραφίες τους και τόνισαν πως από το show πρέπει να αποχωρήσει η Μαρία Κορινθίου. H ηθοποιός ευχαρίστησε τον καβαλιέρο της για τα όσα την έχει διδάξει και αποχαιρέτησε την ομάδα του show.

Τελικά η παίκτρια που αποχώρησε το βράδυ της Παρασκευής από το Dancing With The Stars ήταν η Μαρία Κορινθίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 463 / position2: 1544
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb