MAKEUP

Αυτή είναι η πιο cool και ιδιαίτερη εταιρεία καλλυντικών που θα βρεις online

Διαθέτει τις πιο... καλλιτεχνικές συσκευασίες

Αυτή είναι η πιο cool και ιδιαίτερη εταιρεία καλλυντικών που θα βρεις online

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Too Cool For School  είναι μια αρτιστίκ εταιρεία καλλυντικών, η οποία στηρίζεται στον δημιουργικό πειραματισμό και στη σύγχρονη κουλτούρα. Η κεντρική ιδέα πίσω από την ύπαρξη της είναι η ισότητα και η μοναδικότητα. 

Με αγάπη από τη Νέα Υόρκη, ανέθεσε τη δημιουργία της ετικέτας για τα πρώτα προϊόντα της σε ένα καλλιτέχνη από το Λονδίνο, ενώ σήμερα, η Too Cool For School, είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες καλλυντικών στη Νότια Κορέα, μιας και έχει θέσει νέες βάσεις στην παραγωγή αντίστοιχων προϊόντων, ενώ έχει εισάγει στη σύγχρονη κουλτούρα των καλλυντικών και την καλλιτεχνική δημιουργία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο site της εν λόγω εταιρείας θα βρεις 13 διαφορετικές σειρές προϊόντων, με τις πιο δημοφιλείς να είναι η Egg και η Dinoplatz, οι οποίες υπάρχουν σε ορισμένα καταστήματα, καθώς και στο site της αλυσίδας καταστημάτων καλλυντικών και ειδών ομορφιάς Sephora.

Συγκεκριμένα, για τη σειρά Dinoplatz, τη σχεδίαση των προϊόντων ανέλαβε ο γνωστός καλλιτέχνης Hatori Sando, ο οποίος δούλεψε με την ομάδα της εταιρείας και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά τέλειο. Άλλωστε αυτό που λατρεύει η Too Cool For School, είναι να υποστηρίζει την Τέχνη, μέσα από τις συνεργασίες που δημιουργεί. Μάλιστα, οι καλλιτέχνες που συνεργάζονται δεν είναι αποκλειστικά γραφίστες ή ζωγράφοι, αλλά και χορευτές, μουσικοί και σχεδιαστές. 

Επειδή όμως, μετά από αυτήν την τόσο ενδιαφέρουσα παρουσίαση θα περιμένεις πως και πως να τα δεις, παρακάτω ακολουθούν ακόμα περισσότερες φωτογραφίες των καλλυντικών της Too Cool For School, για τα μάτια σου και μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
8 / position1: 247 / position2: 713
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb