ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Η εντυπωσιακή κατοικία στη Φολέγανδρο που εξύμνησαν μέχρι και οι Financial Times

Σίγουρα θα εντυπωσιάσει και εσένα!

Η εντυπωσιακή κατοικία στη Φολέγανδρο που εξύμνησαν μέχρι και οι Financial Times

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το καλοκαίρι πλησιάζει και φυσικά όλοι γνωρίζουν ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους διασημότερους προορισμούς για διακοπές, τόσο για τους κατοίκους του εξωτερικού, όσο και για εκείνους του εσωτερικού.

Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή τα ιδιοτικά καταλύματα που ενοικιάζονται μέσω της διαδικτυακάς πλατφόρμας Airbnb, τα οποία κλέβουν τις καρδιές των επισκεπτών τους, με την αίσθηση οικειότητας που προσφέρουν, καθώς και με την αισθητική τους.

Ένα τέτοιο κατάλυμα στη Φολέγανδρο, φαίνεται πως όχι μόνο έχει κλέψει τις εντυπώσεις των διεθνών επισκεπτών του, αλλά κατάφερε να κάνει μέχρι και τις Financial Times να υποκλιθούν στην ομορφιά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το συγκεκριμένο οίκημα, ανήκει στην Ileana von Hirsch, ενώ λειτουργεί σαν εξοχικό και παρά το σχετικά μικρό της μέγεθος, προσφέρει όλες τις απαραίτητες ανέσεις στους επισκέπτες της. Παράλληλα διαθέτει μαγευτική θέα στην θάλασσα, ενώ είναι ο ιδανικός προορισμός για εκείνους που αναζητούν την ηρεμία και την ξεκούραση.

Τα χρώματα και τα υλικά του σπιτιιού, θα συμφωνήσεις στο ότι δείχνουν πλήρως εναρμονισμένα με το περιβάλλον που βρίσκεται. Ακόμα, αποτελείται από δυο επίπδα και 4 υπνοδωμάτια, καθώς και 4 μπάνια, γεγονός που το κάνει κατάλληλο για να φιλοξενήσει μια μεγάλη οικογένεια ή παρέα.

Σε περίπτωση που θέλεις να το επισκεφθείς, κανόνισε από νωρίς να κάνεις την κράτηση τόσο για το σπίτι, αν θέλεις να το βρεις διαθέσιμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
13 / position1: 231 / position2: 710
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb