ENTERTAINMENT

Θύμα ερωτικoύ σκανδάλου ο Colin Firth

Ο δημοσιογράφος που ακολουθούσε συνεχώς τη γυναίκα του ήταν τελικά... εραστής της
Από το NEWSROOM
Θύμα ερωτικoύ σκανδάλου ο Colin Firth

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Colin Firth ήταν ως τώρα ένας ηθοποιός που απασχολούσε τα ΜΜΕ με τη δουλειά του στον κινηματογράφο, όμως εδώ και μερικές μέρες η προσωπική του ζωή των έχει στείλει στα πρωτοσέλιδα των σκανδαλοθηρικών εφημερίδων (και όχι μόνο). Όλα ξεκίνησαν όταν η σύζυγος του Βρετανού ηθοποιού, Livia Giuggioli, κατηγόρησε τον Ιταλό δημοσιογράφο, Marco Brancaccia ότι την παρενοχλεί με απειλητικά τηλεφωνήματα και email.

Ωστόσο ο δημοσιογράφος αρνήθηκε επίμονα τις κατηγορίες και δήλωσε στην εφημερίδα The Times ότι η Livia Giuggioli «επινόησε» τους ισχυρισμούς για να καλύψει τη σχέση που είχε μαζί του το 2015-2016, όταν ήταν σε διάσταση με τον ηθοποιό. Μάλιστα το γεγονός ότι ήταν σε διάσταση είχαν καταφέρει να το κρατήσουν επιτυχώς μυστικό από τα ΜΜΕ

Η Ιταλίδα παραγωγός ταινιών, η οποία παντρεύτηκε τον Colin Firth το 1997 κατήγγειλε ότι ο Ιταλός δημοσιογράφος την απειλούσε μέσω τηλεφωνικών κλήσεων και email. Τον κατηγόρησε ακόμη ότι απειλεί να καταστρέψει τον γάμο της. Σύμφωνα με τη Livia Giuggioli, ο Brancaccia έστειλε φωτογραφίες και στον σύζυγό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκπρόσωπος της ιταλικής αστυνομίας δήλωσε ότι «έχει γίνει καταγγελία από το ζευγάρι στην εισαγγελία και ότι η αστυνομία ερευνά την υπόθεση». Από την πλευρά του ο Marco Brancaccia υποστηρίζει ότι είχε σχέση με την Ιταλίδα παραγωγό ταινιών για έναν χρόνο.

«Είχαμε σχέση που κράτησε μόλις ένα χρόνο. Έλεγε στον Colin ότι ήταν σε επαγγελματικά ταξίδια και συναντιόμασταν σε όλο τον κόσμο. Συναντηθήκαμε στη Νέα Υόρκη, τη Βραζιλία, την Ισλανδία, την Ιταλία και ακόμη και στο Λονδίνο, όπου ζουν» δήλωσε στην εφημερίδα «The Sun». Συμπλήρωσε μάλιστα το εξής: «Θα έλεγα ότι ήμασταν πολύ ερωτευμένοι, μερικές φορές όταν ήμασταν μαζί, λάμβανε τηλεφωνήματα από τον Colin. Κατηγορούμαι για καταδίωξη χωρίς να έχω κάνει κάτι λάθος».

«Η αλήθεια είναι ότι είχαμε σχέση για 11 μήνες μεταξύ 2015 και 2016. Έχω εκατοντάδες μηνύματα και φωτογραφίες που είμαστε μαζί, έχω κρατήσει ακόμη ένα ημερολόγιο. Ήμασταν εραστές», υποστήριξε o Brancaccia.

Ισχυρίστηκε επίσης στην Daily Mail ότι το ζευγάρι «φρίκαρε εντελώς όταν κατάλαβε ότι θα μιλούσα δημόσια και θα έλεγα σε όλους αυτή την ιστορία, έτσι έκανε καταγγελία εναντίον μου για καταδίωξη». Ο δημοσιογράφος είπε ότι εξέφρασε τη λύπη του για την αποστολή των φωτογραφιών στον Βρετανό ηθοποιό, αλλά «ήθελε να μάθει την αλήθεια».

Σε δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα εκ μέρους του Colin Firth και της Livia Giuggioli αναφέρεται: «Πριν από λίγα χρόνια ο Colin και η Livia πήραν την απόφαση να χωρίσουν. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Livia είχε σύντομη σχέση με τον παιδικό φίλο της κ. Brancaccia. Οι Firth από τότε έχουν επανενωθεί. Στη συνέχεια, ο κ. Brancaccia ξεκίνησε μια φοβερή εκστρατεία παρενόχλησης για αρκετούς μήνες, η οποία σε μεγάλο βαθμό τεκμηριώνεται (από στοιχεία)».

Στη δήλωση προστίθεται: «Για προφανείς λόγους, οι Firth δεν είχαν ποτέ καμία επιθυμία να δημοσιοποιήσουν αυτό το θέμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 410 / position2: 1083
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb