The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Wellness

Δέκα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο σeξ

Υπάρχει χρόνος να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΡ 11, 2018

Δέκα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο σeξ

Είναι αλήθεια ότι το σeξ μπορεί να γίνει ένα από τα πιο απολαυστικά πράγματα στον κόσμο, όμως (όπως υποστηρίζει η συγγραφέας, μπλόγκερ και μαμά Μισέλ Ζιπ) καλό είναι οι γυναίκες να αποφεύγουν μια σειρά από λανθασμένες «κινήσεις» που συχνά κάνουν, για να μην καταστρέψουν την εμπειρία στο κρεβάτι.

Πρώτα βέβαια θα πρέπει να καταλάβουν πόσα από τα παρακάτω λάθη κάνουν, και στη συνέχεια να σκεφτούν τις απαραίτητες αλλαγές. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και ας δουμε τα δέκα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο σeξ:

1. Προσποιούνται τον οργασμό

Ενδεχομένως να θέλετε να κάνετε το σύντροφό τους να νιώσει μεγαλύτερη ικανοποίηση, αλλά τελικά αυτό που καταφέρνετε είναι απλά να αρνείστε τη δική σας απόλαυση. Μην το κάνετε… όχι πια!

2. Υποδύονται «ρόλους»

Το να βάζετε τον εαυτό σας στη διαδικασία να ανταγωνίζεται μια… πορνοστάρ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, τότε είναι βέβαιο ότι αποπροσανατολίζεστε από το βασικό στόχο του σeξ, που είναι η προσωπική σας ευχαρίστηση. Επιπλέον, δεν πρόκειται κανείς να σας δώσει Όσκαρ για αυτή σας την ερμηνεία, οπότε μην σας απασχολεί και τόσο!

3. Δεν «ζητούν» αυτά που τους αρέσουν

Το πρώτο βήμα της σeξουαλικής απόλαυσης είναι να ανακαλύψουμε τι είναι αυτό που μπορεί να μας την προσφέρει. Και στη συνέχεια, απλά να το καταστήσουμε σαφές. Ένας καλός εραστής θα πρέπει να θέλει να σας ικανοποιήσει, αλλά και να σας προσφέρει το χρόνο που χρειάζεστε για να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα!

4. Διστάζουν να παραδεχτούν τις φαντασιώσεις τους

Δεν είστε πρόστυχη ή ανήθικη, επειδή έχετε μια φαντασίωση, την οποία επιθυμείτε να κάνετε πραγματικότητα. Μιλήστε για αυτό, σκεφτείτε το, προσομοιώστε το, αφήστε το να γίνει πράξη…

5. Δεν αγγίζουν το σώμα τους

Σε αντίθεση με τους άντρες, που διατηρούν άψογη σχέση με το σώμα τους και αυνανίζονται κατ’ επιλογή χωρίς αναστολές, οι γυναίκες δεν είναι τόσο συμφιλιωμένες με το κορμί τους. Χαλαρώστε και αγγίξτε το σώμα σας, όποτε αισθάνεστε ότι έχετε τη διάθεση, χωρίς δεύτερες, ενοχικές σκέψεις. Και μην ντρέπεστε να το κάνετε ούτε κατά τη διάρκεια του σeξ. Μπορείτε, μάλιστα, αν χρειάζεται, να δείξετε στο σύντροφό σας τον τρόπο σας…

6. Σκέφτονται πολύ

«Κάνω πολλές αγκαλιές. Μην ξυπνήσουν τα παιδιά. Τα φώτα πρέπει να σβήσουν. Δεν πρόλαβα να κάνω ντους. Μήπως φαίνεται πρησμένη η κοιλιά μου; Έχω κι αυτό το σπυράκι στην πλάτη! Ποπό, δεν ξυρίστηκα…» και άλλα πολλά. Σταματήστε να ανησυχείτε για τα πάντα και να προβληματίζεστε με καθετί την πιο ακατάλληλη στιγμή. Απεγκλωβιστείτε από τις ανασφάλειές σας, απελευθερώστε την υπέροχη ενέργειά σας και απολαύστε τη στιγμή!

7. Νοιάζονται μόνο για ό,τι αρέσει σ’ εκείνον

Εννοείται ότι μας ενδιαφέρει το πώς αισθάνεται ο σύντροφός μας και τι του αρέσει, αλλά ας μην το παρακάνουμε. Το να επικεντρωνόμαστε μόνο σε αυτά που ικανοποιούν εκείνον σημαίνει ότι βάζουμε σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό μας, επομένως περιορίζουμε τις πιθανότητες να βιώσουμε τόσο τη δική μας απόλαυση όσο, κατά συνέπεια, και τη δική του!

8. Ενδίδουν χωρίς να το θέλουν πραγματικά

Αν δεν έχετε τη διάθεση για ερωτική επαφή, καλό είναι απλά να του το πείτε. Το να συναινείτε σε κάτι που απαιτεί την ψυχική παρουσία και συμμετοχή σας, χωρίς να το θέλετε, μάλλον τα αντίθετα αποτελέσματα θα έχει. Προφανώς, η φυσική παρουσία σας μόνο δεν είναι αρκετή, αλλά και καθόλου ουσιαστική!

9. Τα παίρνουν όλα πολύ σοβαρά

Χαμογελάστε και λίγο… υποτίθεται ότι το σeξ είναι ευχάριστο και διασκεδαστικό, κάποιες φορές ακόμα και αστείο. Μην επιτρέψετε σε οτιδήποτε απρόοπτο ή μη αναμενόμενο «ατύχημα» να σας χαλάσει τη διάθεση και την ατμόσφαιρα. Χαμογελάστε και συνεχίστε…

10. Θεωρούν ότι η πράξη φτάνει στο τέλος της όταν φτάνει κι εκείνος

Μερικές φορές το δικό του τέρμα αποτελεί το ξεκίνημα του δικού μας οργασμικού ταξιδιού…

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα Wellness
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb