ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Cubot: Το budget smartphone που «σπάει» τα ταμεία

Ίσως το καλύτερο κινητό στα 100 ευρώ

Cubot: Το budget smartphone που «σπάει» τα ταμεία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χρόνο με το χρόνο και όσο υπάρχουν μικρές εταιρίες τεχνολογίας, που μπαίνουν στην αγορά, οι τιμές των κινητών συσκευών πέφτουν.
Φυσικά πάντα θα υπάρχουν οι εξαιρέσεις με πανάκριβα μοντέλα που γίνονται όλα και ακριβότερα όπως οι "ναυαρχίδες" των Apple και Samsung.
Με την διαφορά ότι πλέον υπάρχουν αξιόπιστες λύσεις σε αρκετά φτηνές τιμες

Όπως το Cubot Note Plus

Η συγκεκριμένη συσκευή είναι λεπτή και όμορφη και διαθέτει μια οθόνη Full HD IPS 5,2 ιιντσών και επεξεργαστή MT6737T Quad-Core στα 1.5GHz με 3GB RAM.
Πολύ καλά χαρακτηριστικά για την τιμή του που δεν αγγίζει τα 100 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά το δυνατότερο χαρακτηριστικό της συσκευής είναι οι 2 κάμερες υψηλής ευκρίνειας Sony στα 16MP με διπλή μείωση θορύβου και τεχνολογία που βελτιστοποιεί την ποιότητα.
Είτε σε συνθήκες υψηλού φωτισμού, είτε σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Επιπλέον διαθέτει μία αποσπώμενη μπαταρία των 2800mAh, που ναι μεν δεν είναι μεγάλη αλλά μπορείτε να την αλλάξετε μόνοι σας χωρίς προβλήματα.

Βρείτε το ΕΔΩ στα €99.49

Βρείτε το ΕΔΩ στα €99.49

Η μέθοδος Belgium Registered επίσης αποτελεί λύση χωρίς εκτελωνισμό και προτείνεται ανεπιφύλακτα για αγορές από Hong Kong.

Οι αποστολές από τις Ευρωπαϊκές αποθήκες της Gearbest δεν έχουν κανένα απολύτως πρόσθετο κόστος για τον παραλήπτη.

Για να αποφύγετε έξτρα χρεώσεις όταν κάνετε παραγγελία από το GearBest κατά την επιλογή αποστολή επιλέξτε επιλογή μεταφοράς Priority Line περιλαμβάνει εκτελωνισμό εντός της ΕΕ, χωρίς κανένα απολύτως πρόσθετο κόστος για τον παραλήπτη και επίσης χωρίς καθυστερήσεις. Οι αποθήκες που παρέχουν αυτή την μέθοδο είναι οι CHINA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
10 / position1: 352 / position2: 1067
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb