ENTERTAINMENT

5 νέες σειρές που πρέπει να αρχίσεις αυτή την περίοδο

Το νέο είναι πάντα συναρπαστικό
Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
5 νέες σειρές που πρέπει να αρχίσεις αυτή την περίοδο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί να έχετε επιλέξει ήδη ποιες σειρές θα βλέπετε. Όμως μπορεί να τέλειωσαν ή να μην είναι το ίδιο καλές με κάποιες καινούργιες. Πάντως μην ανησυχείτε. Σειρές να έχετε όρεξη να βλέπετε και εμφανίζονται η μια μετά την άλλη. Οι καλές είναι λίγες. Και οι νέες καλές σειρές που θα σας προτείναμε είναι οι 5 παρακάτω…

The End of the F****** World

Το πιο «παλιό» από τα 5 και προσωπική προτίμηση. Δυο έφηβοι, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, με προβλήματα κοινωνικής αλλά και ψυχολογικής συμπεριφοράς, ξεκινούν ένα απρόβλεπτο ταξίδι με σκοπό να βρουν τον πατέρα της κοπέλας. Είναι τόσο διαφορετικοί αλλά η χημεία τους είναι απίστευτη. Και το ταξίδι είναι ό, τι πιο απρόβλεπτο έχω δει τον τελευταίο χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Altered Carbon

Το μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας του Richard Morgan μεταφέρεται στην τηλεόραση 16 χρόνια μετά την κυκλοφορία του. Σε ένα δυστοπικό μέλλον όπου οι συνειδήσεις μεταφέρονται μεταξύ των ανθρώπινων σωμάτων, ένας πρώην μισθοφόρος επανέρχεται στην ζωή και του δίνονται δυο επιλογές: Ή να μπει στην φυλακή ή να βοηθήσει στην λύση του μυστηρίου ενός φόνου. Εκείνου του πιο πλούσιου ανθρώπου του έτους 2384. Πολύ καλό για όσους λατρεύουν τις sci-fi σειρές.

The Looming Tower

Αυτή πάλι η μίνι-σειρά είναι για εκείνους που λατρεύουν τα πολιτικά θρίλερ βασισμένα σε αληθινές ιστορίες. Την εποχή που ο Οσάμα Μπιν Λάντεν και Αλ – Κάιντα κέρδιζαν συνεχώς δύναμη, η σειρά μας δείχνει την κόντρα μεταξύ CIA και FBI, που ίσως και να οδήγησε στην τραγωδία της 11ης Σεπτεμβρίου.

My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman

Για τους λάτρεις τον talk show, ο David Letterman είναι κάτι το ιερό. Μετά την απόλυσή του από το late Show το 2015, ο Letterman επιστρέφει με έξι εκπομπές κάνοντας διάλογο με έξι πρόσωπα που σέβεται και εκτιμά. Και τα πρώτα δυο επεισόδια με τον Μπαράκ Ομπάμα και τον George Clooney είναι τόσο ξεκαρδιστικά, όσο και συγκινητικά. Μην το χάσετε.

Unsolved: The Murders of Tupac and the Notorious B.I.G.

Όχι δεν είναι ντοκιμαντέρ. Μια δραματοποιημένη σειρά με πολύ καλό cast που μας δείχνει την ιστορία των δυο ντετέκτιβ που ανέλαβαν να εξιχνιάσουν τις δολοφονίες των δυο ράπερ – θρύλων, Tupac και Notorious B.I.G. Όσοι τους λάτρευαν ή όσοι είναι απλά περίεργοι για μια ανεξιχνίαστη ιστορία, σίγουρα θα το λατρέψουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
14 / position1: 319 / position2: 728
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb