ΣΧΕΣΕΙΣ

Ποια είναι η πιο επικίνδυνη στάση στο σeξ;

Για τους άντρες περισσότερο

Ποια είναι η πιο επικίνδυνη στάση στο σeξ;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η στάση είναι εξαιρετικά διαδεδομένη. Δεν πρόκειται δηλαδή για κάποια ακροβατική στάση βγαλμένη από τις τελευταίες σελίδες του Κάμα Σούτρα. Και όπως λένε μερικοί επιστήμονες από το εξωτερικό, μπορεί να αποδειχθεί πολύ επικίνδυνη. Κυρίως για τους άντρες.

Η στάση λοιπόν όταν η γυναίκα είναι από πάνω, ευθύνεται για το 50% των καταγμάτων πeους, σύμφωνα με στοιχεία από τα νοσοκομεία της Βραζιλίας. Όπως αναφέρει ο Independent, επιστήμονες της Βραζιλίας ο αυξημένος κίνδυνος τραυματισμού συμβαίνει επειδή η γυναίκα «ελέγχει» το ανδρικό μόpιο με όλο της το βάρος. Και ο άντρας δεν προλαβαίνει συνήθως να διακόψει την κίνηση της όταν αντιλαμβάνεται πως ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Αν τελικά συμβεί, ο πόνος για την γυναίκα είναι μικρός, όμως για τον άντρα είναι αφόρητος, πόσο μάλλον όταν προέρχεται από τα γεννητικά του οpγανα. Δεύτερη πιο επικίνδυνη στάση είναι η λεγόμενη ως «doggy» που ευθύνεται για το 29% των καταγμάτων. Η πιο ασφαλής στάση είναι η «ιεραποστολική».

Στην έρευνα πήραν μέρος 44 άνδρες, το 42% των οποίων είχαν εμπειρία τραυματισμού στο πeος. 28 μεταξύ ετερόφυλων ζευγαριών, 4 μεταξύ ομόφυλων και 6 κατά την διάρκεια της αυτοϊκανοποίησης. Όλοι όσοι το έπαθαν άκουσε ένα «κρακ» και μετά έντονο πόνο, με αποτέλεσμα να απευθυνθούν στο νοσοκομείο. Παρόλο που κάτι τέτοιο θεωρείται σπάνιο, πολλές φορές δεν καταγράφεται γιατί οι άνδρες αισθάνονται άβολα και δεν αναζητούν άμεσα θεραπεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 257 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb