ΜΑΛΛΙΑ

Βάλε τέλος στο κιτρίνισμα των βαμμένων σου μαλλιών με υλικά από το... ψυγείο σου!

Ποια είναι τα τρόφιμα που θα σε σώσουν από το ανεπιθύμητο ξεθώριασμα;

Βάλε τέλος στο κιτρίνισμα των βαμμένων σου μαλλιών με υλικά από το... ψυγείο σου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν υπάρχει χειρότερο για τα βαμμένα ξανθά μαλλιά, όταν αρχίζουν και «φτύνουν» το χρώμα τους, παίρνοντας έναν τόνο κίτρινου ή ακόμα και πράσινου χρώματος.

Σίγουρα δεν υπάρχει γυναίκα που να μην εκνευρίζεται από αυτό το γεγονός και να θέλει να βάψει αμέσως τα μαλλιά της. Δε χρειάζεται όμως το κομμωτήριο να είναι η πρώτη λύση που σου έρχεται στο μυαλό, καθώς τώρα μπορείτε να διατηρήσεις το ωραίο σου χρώμα, χρησιμοποιώντας απλά υλικά, που έχεις στο ψυγείο σου.

Ένα από αυτά είναι και η κέτσαπ! Ναι, καλά διαβάζεις, αυτή η κόκκινη σάλτσα ντομάτας μπορεί να κάνει θαύματα στο κεφάλι σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να απλώσεις μια καλή ποσότητα της, κατά μήκος των μαλλιών σου, ενώ τα χτενίζεις με μια κοκάλινη χτένα και να την αφήσεις για 20 λεπτά. Στη συνέχεια , λούσου κανονικά με το σαμπουάν που χρησιμοποιείς και βάλε conditioner ή μάσκα.

Εναλλακτικά, το ίδιο μπορείς να κάνεις με τη μερέντα και το ζαχαρούχο ή συμπυκνωμένο γάλα! Το πως θα τα χρησιμοποιήσεις, μπορείς να το δεις παρακάτω!

Λαμπερά γεμάτα όγκο και ζωντάνια μαλλιά για όλους τους τύπους . Θεραπεία με Nutella,ζαχαρούχο γάλα και αμινοξέα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 1: follow us 2: like us 3: Tag μια φίλη Και κερδίστε τη θεραπεία μαζί με ένα χτένισμα . Ισχύει για 48ωρες. #hairsalon #hair #instahair #hairfood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Α.Παυλη20/Πανορμου☎️2106990009 (@gbstyle_) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 210 / position2: 918
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb