ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Seashell House: Το θεϊκό σπίτι της γοργόνας που μπορείς να νοικιάσεις

Το Seashell είναι πλέον στο Airbnb και πρέπει να πάμε

Seashell House: Το θεϊκό σπίτι της γοργόνας που μπορείς να νοικιάσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κόσμος να χαλάσει πρέπει να το επισκεφθούμε ακόμη κι αν πρέπει να δώσουμε... 248 ευρώ το βράδυ για να μείνουμε εκεί!

Το Sheashell House είναι ο παράδεισος των κοριτσιών και όσων αγαπούν τις γοργόνες και τη ζωή στη θάλασσα.

Το 1994 ο αρχιτέκτονας Eduardo Ocampo έφτασε στο νησί Isla Mujeres στο Μεξικό και έκτισε ένα σπίτι για τον εαυτό του και αργότερα έμεινε εκεί με τη σύζυγό του Maria Raquel. Δίπλα ακριβώς αποφάσισε να περάσει τα καλοκαίρια του και ο αδερφός του, Octavio, εκκεντρικός ζωγράφος ο οποίος θέλησε να χτίσει το σπίτι του με ένα πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα. Ζωγράφος και αρχιτέκτονας λοιπόν έβαλαν μπρος τη φαντασία και τη μέθοδο και έφτιαξαν το απόλυτο καλοκαιρινό σπίτι.

Η κατοικημένη περιοχή βρίσκεται στην άκρη του μικρού νησιού και παρέχει κυρίως, ιδιωτικότητα. Δεν είστε ακριβώς στη μέση όλων των τουριστών, αλλά να φτάσετε στις πιο όμορφες παραλίες είναι εύκολο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυσικά, η προστασία της ιδιωτικής ζωής χάνεται μερικές φορές, καθώς οι τουρίστες παρατηρούν την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και ανεβαίνουν... το φράχτη για να δουν τον κήπο.

Το σπίτι μέσα είναι επίσης μαγικό- τεράστιο κρεβάτι και ιδιωτικό μπάνιο με ντους και μια τηλεόραση! Η κουζίνα επίσης πανέμορφη και λειτουργικότατη! Διαθέτει μεγάλο ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων! Το καθιστικό διαθέτει επίσης τηλεόραση με δορυφορικά κανάλια. Υπάρχει μπαλκόνι με θέα την πισίνα και φυσικά τη θάλασσα της Καραϊβικής...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
4 / position1: 122 / position2: 988
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb