WE ARE THE TECH FRE@KS SHOPPING

Το γυναικείο ροζ smartwatch που έχει «τρελάνει» την αγορά

Και κοστίζει κάτω από 31 ευρώ

Το γυναικείο ροζ smartwatch που έχει «τρελάνει» την αγορά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα smartwatch εδώ και μερικά χρόνια έχουν μπει στη ζωή μας και σε ένα πολύ μικρό ποσοστό έχουν αντικαταστήσει τα "κανονικά" ρολόγια.

Όμως τα περισσότερα smartwatch απευθύνονται κυρίως σε άνδρες και αυτό φαίνεται από τα σχέδια που υπάρχουν καθώς και τα χρώματα και υλικά.

Και εδώ έρχεται να κάνει την διαφορά το KINGWEAR KW18.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα μεταλλικό ρολόι σε χρώμα ροζ χρυσού με λουράκι από ενισχυμένο καουτσούκ και ποιοτικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά.

Και το κυριότερο...κοστίζει 30 ευρώ.

Το KINGWEAR KW18 έχει έναν επεξεργαστή MediaTek 2502C και μια όμορφη capacitive IPS οθόνη και είναι συμβατό τόσο με iOS όσο και με το Android λειτουργικά. Επίσης διαθέτει υποδοχή SIM σε περίπτωση που δεν θέλετε να χρησιμοποιεί το τηλέφωνό σας για να στέλνει και να λαμβάνει μηνύματα.

Επιπλέον το KW18 έχει όλες τις γνωστές λειτουργίες ενός smartwatch όπως η παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας, το βηματόμετρο, το μετρητή θερμίδων, ανιχνευτής ποιότητας ύπνου και ούτω καθεξής. Επιπλέον στέλνει ειδοποιήσεις για τα social media και τα SMS και έχει υπενθυμίσεις για υπερβολική κόπωση και ειδοποίηση κατά της κλοπής.

Το βασικότερο όμως είναι ότι έχει να πανέμορφο σχεδιασμό, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και είναι άνετο στο χέρι!

Βρείτε το ΕΔΩ στα €30.67


Βρείτε το ΕΔΩ στα €30.67

*Για να αποφύγετε έξτρα χρεώσεις όταν κάνετε παραγγελία από το GearBest κατά την επιλογή αποστολή επιλέξτε επιλογή μεταφοράς Priority Line: Netherlands Registered (PDM) περιλαμβάνει εκτελωνισμό εντός της ΕΕ, χωρίς κανένα απολύτως πρόσθετο κόστος για τον παραλήπτη και επίσης χωρίς καθυστερήσεις. Οι αποθήκες που παρέχουν αυτή την μέθοδο είναι οι CHINA.

Οι αποστολές από τις Ευρωπαϊκές αποθήκες της Gearbest δεν έχουν κανένα απολύτως πρόσθετο κόστος για τον παραλήπτη.

Η μέθοδος Belgium Registered επίσης αποτελεί λύση χωρίς εκτελωνισμό και προτείνεται ανεπιφύλακτα για αγορές από Hong Kong

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
12 / position1: 136 / position2: 567
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb