ENTERTAINMENT

Τελείως γuμνή η Τάμτα στο νέο της video clip

Με σκοπό να προκαλέσει και να ταρακουνήσει τους fan της

Δημοσίευση ΦΕΒ 12, 2018
Τελείως γuμνή η Τάμτα στο νέο της video clip

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Τάμτα στο νέο της video clip «Πες μου αν τολμάς» εμφανίζεται ολόγuμνη με σκοπό να προκαλέσει και να ταρακουνήσει τους fan της. Με το νέο της τραγούδι θέλει να περάσει το δικό της μήνυμα για τη βία, την απόρριψη, την απώλεια αλλά και την πολυπλοκότητα της αγάπης.

Η Τάμτα επέστρεψε δισκογραφικά με την ολοκαίνουργια δυναμική μπαλάντα «Πες μου αν τολμάς» σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους της Romy Papadea, ενώ μόλις κυκλοφόρησε και το βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία της Ρούλας Κουτρουμπέλλη.

Η τραγουδίστρια άλλοτε ως πρωταγωνίστρια και άλλοτε ως παρατηρητής, βιώνει την απόρριψη και την απώλεια σε μια σχέση. Παράλληλα, ένα ζευγάρι χορευτών δραματοποιεί την ιστορία, δίνοντας ένα εικαστικά άρτιο αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το υποκριτικό ταλέντο της Τάμτα είναι σημείο αναφοράς τις τελευταίες μέρες στα καλλιτεχνικά δρώμενα, με αφορμή τη συμμετοχή της στο μιούζικαλ Cabaret στο Θέατρο Παλλάς στο ρόλο της Sally Bowles, ενώ αντίστοιχα στον ρόλο που υποδύεται στο ολοκαίνουργιο βίντεο κλιπ της, είναι πιο εκφραστική και συγκινητική από ποτέ. Μάλιστα, δε διστάζει να εμφανιστεί ακόμα και γuμνή σε μια από τις άκρως εντυπωσιακές εμφανίσεις της στην ιστορία αγάπης και λύπης που διαδραματίζεται στο official video clip του «Πες μου αν τολμάς».

Δείτε το

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 268 / position2: 733
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb