ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Ένα απίστευτο στούντιο 50 τετραγωνικών στο Λος Αντζελες

Το σπίτι της blogger που λάτρεψε το Pinterest

Ένα απίστευτο στούντιο 50 τετραγωνικών στο Λος Αντζελες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν από ένα χρόνο, η Anh Luu, blogger και συγγραφέας μετακόμισε σε ένα στούντιο στο Λος Άντζελες 50 τ.μ. το οποίο ήταν εντελώς άδειο. Έφτιαξε μόνη της κάθε λεπτομέρεια, κάθε όμορφη γωνιά και τώρα πια το αποκαλεί σπίτι.

Όταν μπήκε για πρώτη φορά, όπως λέει ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Ο χώρος ήταν εντελώς άδειος, αλλά εκείνη γνώριζε ακριβώς τι μπορούσε να κάνει για να γίνει το προσωπικό της καταφύγιο.

"Είχα ένα σαφές όραμα ακριβώς για το πώς ήθελα να γίνει το στούντιο και αποφάσισα να το δω να συμβαίνει! Δεν θα μπορούσα να το αφήσω να μου ξεφύγει!" λέει. Η ίδια σύντομα άρχισε να μοιράζεται με το διαδίκτυο τη διαδικασία κατασκευών και διακόσμησης και τα έργα DIY στο blog και τα κοινωνικά μέσα της και σύντομα... έγινε γνωστή!

Δεν χρειάστηκε πολύς καιρός για να αποκτήσει φαν που ήθελαν να δουν όλο και περισσότερες ιδέες και κατασκευές από εκείνη!

Και αν νομίζετε πως αυτός ο τοίχος με τα τούβλα είναι το επίκεντρο και ο λόγος που το διαμέρισμα είναι τόσο όμορφο να σας πούμε πως... είναι ψεύτικα! Ταπετσαρία για την ακρίβεια με ανάγλυφα στοιχεία. "Χρειάστηκα μήνες για να βάλω μόνη μου αυτές τις διαφορετικές ταπετσαρίες. Για μένα, είναι εξίσου αληθινές με το πραγματικό, διότι από το χρόνο και τον ιδρώτα που έριξα για να τους πετύχω".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
3 / position1: 436 / position2: 899
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb