LOVE MARATHON: TIPS - ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΔΩΡΑ - ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ - QUIZ ΤΑΙΝΙΕΣ

5+1 ταινίες για κυνικούς τύπους που απεχθάνονται τις ρομαντζάδες

Αν ο έpωτας σου προκαλεί αδιαφορία, τότε πρέπει να τις δεις σίγουρα

5+1 ταινίες για κυνικούς τύπους που απεχθάνονται τις ρομαντζάδες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και οι απανταχού ερωτευμένοι σκέφτονται πως θα μπορούσαν να περάσουν μια ιδανική μέρα και νύχτα με το ταίρι τους. Υπάρχουν όμως και αυτοί που θέματα όπως ο έpωτας δεν τους πολυ-αγγίζουν, όχι επειδή είναι άσχημα, αλλά απλούστατα επειδή τα αντιμετωπίζουν κυνικά, όπως και ολόκληρη τη ζωή.

Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι, θεωρούν την Ημέρα των Ερωτευμένων κάτι εντελώς ανούσιο και αδιάφορο, ενώ δε μπορούν να πιστέψουν πως υπάρχουν κάποιοι που τη χαίρονται με όλην τους την ψυχή. 

Επειδή όμως και αυτοί αξίζουν ένα αφιέρωμα αυτές τις ημέρες, μιας και δεν αποτελείται ο κόσμος αποκλειστικά από Βαλεντίνους και Βαλεντίνες. Σε αυτό το άρθρο λοιπόν, μπορείς να διαβάσεις για τις πιο κυνικές ταινίες γύρω από το θέμα του έpωτα και γιατί όχι, να κάτσεις και να τις δεις, έτσι για αλλαγή βρε αδερφέ!

500 Days With Summer

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγόρι γνωρίζει κορίτσι, του αρέσει, αρχίζουν να βγαίνουν, την ερωτεύεται και τον παρατάει. Η εξήγηση που του δίνει είνα ξεκάθαρη, αλλά ένας ερωτευμένος δε μπορεί να την αντιληφθεί. Από τις πιο γνωστές ταινίες του είδους, που πολύ κόσμος μισεί, ακριβώς για αυτήν την ωμότητα.

He is Just Not That Into You

Απλώς δε σε γουστάρει ο ελληνικός τίτλος, επίσης πολύ γνωστή ταινία στο είδος της, με θέμα της παράλληλες ιστορίες αγάπης και ένα cast πολύ γνωστών ηθοποιών. Θα σου ανοίξει τα μάτια γύρω από τις σχέσεις.

Blue Valentine

Μια ταινία σκέτη θλίψη, που δεν κάνει να τη δεις αν γενικά αναζητείς λίγο φως στις σχέσεις. Είναι βίαια ρεαλιστική, για ένα ζευγάρι που είναι καταραμένο από την αρχή της ιστορίας του.

Closer

Ήρθε η ώρα να δεις πως οι απαίσιοι άνθρωποι ερωτεύονται και ξε-ερωτεύονται από τη μία στιγμή στην άλλη. Μια σοκαριστική ταινία, που μοιάζει περισσότερο με θεατρικό έργο και διακρίνεται για την εξυπνάδα των διαλόγων και του σεναρίου της.

Away From Her

Αν δεχτείς ό,τι ο έpωτας είναι μια τραγωδία, τότε θα λατρέψεις αυτήν την ταινία, με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, εκ των οποίων ο σύζυγος δε μπορεί να αντιμετωπίσει την απώλεια της καλής του. Όχι όμως από τον θάνατο, αλλά από μια σοβαρή ασθένεια.

Annie Hall

Αυτή η ταινία συνοψίζεται στο εξής ερώτημα: Αν ο έpωτας και οι σχέσεις είναι απαίσια μαρτύρια, τότε για ποιο λόγο εσύ πέφτεις συνέχεια στην παγίδα τους; Ένα έργο που σου δείχνει ό,τι μπορείς ερωτεύεσαι, αρκεί να ξέρεις ό,τι κάποια στιγμή θα φας τα μούτρα σου και ό,τι στην τελική, όλα είναι μάταια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
14 / position1: 354 / position2: 908
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb