TRUE STORIES

Δυο κορίτσια, ένα μπαλόνι και η πιο παράξενη σύμπτωση που έχει συμβεί ποτέ

Πραγματικά απίστευτο

Δυο κορίτσια, ένα μπαλόνι και η πιο παράξενη σύμπτωση που έχει συμβεί ποτέ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι συμπτώσεις καμιά φορά είναι τόσο απίστευτες που σε κάνουν να πιστεύεις πως ένα αόρατο χέρι μπήκε στην μέση και οδήγησε τα πράγματα σε μια απίστευτη τροπή. Και η παρακάτω ιστορία μοιάζει πραγματικά απίστευτη…

Τον Ιούνιο του 2001, η 10χρονη Laura Baxton επισκέφτηκε τους παππούδες της για την 50η επέτειο των γάμων τους, στην περιοχή Στάφορντσάιρ της Αγγλίας. Ενώ έπαιζε με τον παππού της αποφάσισαν να γεμίσουν ένα μπαλόνι με ήλιο και να επισυνάψουν μια κάρτα πάνω του που έγραφε: «Να επιστραφεί στην Laura Baxton». Έγραψε και την διεύθυνσή της και το άφησε στον ουρανό.

Το μπαλόνι έφτασε σε απόσταση 140 μιλίων. 10 μέρες  μετά την «απογείωση» του μπαλονιού η μικρή Laura, έλαβε ένα γράμμα. Το μπαλόνι είχε βρεθεί. Η σύμπτωση ήταν όμως τόσο μεγάλη, που ήταν δύσκολο να την πιστέψει κάποιος. Βρέθηκε από έναν αγρότη στον κήπο του, που ήταν έτοιμος να το πετάξει. Όμως αποφάσισε να διαβάσει το γράμμα. Μόλις είδε το όνομα Laura Baxton,  δεν διάβασε περισσότερο και σκέφτηκε πως ανήκει στην 10χρονη κόρη του γείτονά του, που είχε το ίδιο όνομα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δεύτερη μικρή Laura, που είχε ίδιο ονοματεπώνυμο και ηλικία με την πρώτη, έγραψε το γράμμα χωρίς να πιστεύει και πολύ στο τι θα ακολουθούσε. Όταν έλαβε ένα  τηλεφώνημα, οι  συμπτώσεις έγιναν ακόμα περισσότερες. Είχαν το ίδιο χρώμα μαλλιού και το ίδιο μήκος. Η καθεμιά τους είχαν από ένα λαμπραντόρ (εννοείται ίδιας ηλικίας), ένα κουνελάκι κι ένα ινδικό χοιρίδιο!

Τα δυο κορίτσια έπεισαν τους γονείς τους να συναντηθούν από κοντά και μια φιλία μεταξύ τους ξεκίνησε, που κρατάει μέχρι σήμερα. Κι αν το όνομα, τα χαρακτηριστικά και τα ίδια κατοικίδια τους, ας πούμε, ήταν απλά η αφορμή για μια όμορφη και παράξενη ιστορία, τα δυο κορίτσια κέρδισαν από το ταξίδι ενός μπαλονιού κάτι πολύ πιο πολύτιμο: μια φιλία που χωρίς όλα αυτά, δεν θα είχε υπάρξει ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
4 / position1: 601 / position2: 1191
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb