STYLE
ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Τα καλοκαιρινά σχέδια των Mannequin που θα λατρέψεις

Φορέματα, φούστες και καφτάνια που προτιμούν οι γυναίκες

Τα καλοκαιρινά σχέδια των Mannequin που θα λατρέψεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τα κορίτσια του Mannequin έχουμε ξαναγράψει. Ένα ατελιέ γεμάτο σχέδια, χρώματα, περιοδικά, υφάσματα και κοριτσίστικα όνειρα! Κάπως έτσι είναι η καθημερινότητα της Αναστασίας και της Μελίνας Μπουφτα, των Θεσσαλονικιών πίσω από την σικ εταιρεία MAnequinn. 

Διεκδικήστε ένα υπέροχο καφτάνι σε λευκό χρώμα που θα σας συνοδεύσει είτε το πρωί στην παραλία είτε όλη τη μέρα σαν πανωφόρι!

ΚΕΡΔΊΣΤΕ

Φτάσατε μεχρι το Λονδίνο για να φωτογραφήσετε τη καλοκαιρινή κολεξιόν! Πώς ηταν η εμπειρία;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φωτογράφιση στο Λονδίνο ήταν μια νέα και συναρπαστική εμπειρία για εμάς! Από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας (επιλογή μοντέλου, επικοινωνία με τα πρακτορεία, αναζήτηση τοποθεσιών και άλλων συνεργατών στο Λονδίνο) μέχρι και το τελευταίο, δηλαδή την ημέρα της φωτογράφισης, η διάθεση μας κυμαινόταν από "φουλ αγχωμένες" εώς "ενθουσιασμένες". Στο τέλος βέβαια υπερίσχυσε ο ενθουσιασμός και τώρα πλέον, ανυπομονούμε να οργανώσουμε ένα αντίστοιχο project για επόμενες συλλογές στο μέλλον!

Όσο περνά ο καιρός η δουλειά σας εξελίσσεται. Σε ποια επίπεδα το εντοπίζετε εσεις;

Πρώτο και καλύτερο το κομμάτι που λέγαμε πριν, αυτό της παρουσίασης. Από τις diy φωτογραφίσεις με φίλες μας (ή και εμάς τις ίδιες) για μοντέλα όταν πρωτοξεκινήσαμε, μέχρι τώρα, κάθε νέα σεζόν προσπαθούμε για ένα καλύτερο αποτέλεσμα και νομίζουμε ότι αυτό φαίνεται αρκετά! Πέρα από αυτό όμως εξελίσσουμε σταθερά και το προϊόν μας. Προσπαθούμε σε κάθε συλλογή να προσθέτουμε μια (ή και περισσότερες) νέα προσωπική πρόκληση είτε αυτή αφορά τα σχέδια, τα πατρόν και τα υφάσματα, ή τον τρόπο που παρέχουμε τις υπηρεσίες μας ώστε να μη μένουμε στάσιμες ποτέ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
6 / position1: 407 / position2: 1059
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb