ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Πόσο...στρίγγλα είστε με βάση το ζώδιο σας

Γιατί τα άστρα έχουν μια απάντηση για όλα

Πόσο...στρίγγλα είστε με βάση το ζώδιο σας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες γενικά έχουν μια δόση... τρέλας, η οποία φτάνει τους άντρες στα όρια τους. Όμως εκτός από τις ορμόνες που ευθύνονται για τα νεύρα και την επιθετική συμπεριφορά, το θέμα μπορεί να προσεγγιστεί και ζωδιακά, αφού ο κάθε αστερισμός έχει διαφορετική επίδραση στην γυναικεία ψυχολογία. Διαβάστε παρακάτω πόσο στρίγγλα μπορεί να γίνει η κάθε γυναίκα ανάλογα με το ζώδιο της και... προετοιμαστείτε!

Κριός: Χαρακτηρίζεται από αυταρχισμό και σαρκασμό, ενώ θα έχετε να αντιμετωπίσετε συχνά τα ξεσπάσματα της. Όσον αφορά το κρεβάτι, της αρέσουν οι αγριάδες και λειτουργεί σαν άντρας.

Ταύρος: Είναι κτητική και δουλεύει σκληρά για να εξασφαλίσει τα προς το ζην. Βέβαια είναι και πολύ σπάταλη και στις σχέσεις θέλει να είναι η μόνη στην καρδιά σας, Μην κάνετε το λάθος να παίξετε μαζί της.

Δίδυμος: Αν είστε κτητικός καλύτερα να μην τα μπλέξετε μαζί της γιατί θα σας τρελάνει. Μιλάει πολύ και όταν σας δίνει το λόγο, το μυαλό της έχει αφαιρεθεί σε άλλα θέματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καρκίνος: Είναι παιδί στα συναισθήματα της και χειραγωγεί το σύντροφο της, για αυτό μαζί της ίσως νιώσετε κάπως υποταγμένοι.

Λέων: Μια γνήσια drama queen, που αν δεν ασχοληθείτε με τα θέματα της, θα ξεσπάσει επάνω σας όλα τα νεύρα και τον θυμό της.

Παρθένος: Κοιτάει πολύ το συμφέρον της και είναι ειδική στο να επικρίνει τους πάντες και τα πάντα. Επίσης, ποτέ δεν θα είστε αρκετά καλοί για τα στάνταρ που έχει θέσει.

Ζυγός: Προκειμένου να της αρέσετε θα πρέπει να είστε πολύ προσεγμένοι, αλλά και πάλι να ξέρετε ότι το να παίρνει αποφάσεις δεν είναι καθόλου το δυνατό της σημείο.

Σκορπιός: Θέλει να κυριαρχεί, για αυτό και μπορεί να σας έχει πολύ στην τσίτα. Αν σας ερωτευτεί όμως, καλύτερα να μην την πληγώσετε γιατί μετά θα αντιμετωπίσετε την ύστατη οργή της.

Τοξότης: Την ενδιαφέρουν τα ταξίδια και οι δραστηριότητες της, οπότε αν θέλετε μια κοπέλα που δεν είναι για πολλά τότε πετύχατε διάνα.

Υδροχόος: Είναι τρελή, αλλά πιστή και δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα σεξουαλικά παιχνίδια. Τα δέχεται όλα πολύ χαλαρά.

Ιχθύς: Αποτελεί τον ορισμό της κυκλοθυμίας, ο οποίος μπορεί άνετα να σας οδηγήσει στο ψυχιατρείο. Είναι βαθιά συναισθηματική όμως και πληγώνεται εύκολα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
10 / position1: 646 / position2: 1067
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb