WE ARE THE TECH FRE@KS ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Tripsleep: Η εφαρμογή που εξασφαλίζει τον ύπνο στα μέσα μεταφοράς!

Κοιμηθείτε άφοβα

Tripsleep: Η εφαρμογή που εξασφαλίζει τον ύπνο στα μέσα μεταφοράς!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια εφαρμογή που απευθύνεται σε όσους θέλουν να κοιμούνται στα μέσα μεταφοράς είναι πλέον διαθέσιμη στο Google Play Store και στο App Store και υπόσχεται να διευκολύνει την πραγμάτωση αυτής της συνήθειας.

Η Tripsleep, όπως ονομάζεται, λειτουργεί ως εξής: ο χρήστης βάζει τη διεύθυνση του προορισμού του και σε μια συγκεκριμένη απόσταση πριν φτάσει εκεί, η εφαρμογή τον ξυπνάει, διασφαλίζοντας ότι εκείνος θα κατέβει στη σωστή στάση.

Η ιδέα αυτής της ανακάλυψης ήρθε μέσα από τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό «Startup Bus» και εκτός από το ότι έκλεψε τις εντυπώσεις, κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση στο «Milestones Competition», ανάμεσα σε 54 χώρες, όπως η Γερμανία και η Αγγλία. Βέβαια, αυτή δεν ήταν η μόνη φορά που εφαρμογή έλαβε ευρωπαϊκή διάκριση, αφού είχε διαγωνιστεί και στους πανευρωπαϊκούς προημιτελικούς του «Get in the ring». Επιπλέον, βραβεύτηκε και στον διαγωνισμό Επιχειρηματικής Καινοτομίας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Την ομάδα του Tripsleep απαρτίζουν 5 μέλη: ο CEO και ιδρυτής Γιάννης Μπάτας, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Γιάννης Καζαντζής, οι προγραμματιστές για iOS και Android Γιώργος Μπούμης και Κωνσταντίνος Ρέππας και η UI/UX Designer Ειρήνη Κάστη.

Προτεραιότητά τους είναι η δημιουργία μιας ευκολόχρηστης εφαρμογής που θα ανανεώνεται συνεχώς και σύμφωνα με τις ανάγκες των χρηστών της. Για εσάς που σκέφτεστε να δοκιμάσετε την Tripsleep, μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν στο κινητό σας και να τη χρησιμοποιήσετε σε κάθε δημόσιο μέσο μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένου και του μετρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 460 / position2: 1212
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb