The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Pink

Η πιο εύκολη και νόστιμη συνταγή για κολοκυθοκεφτέδες είναι εδώ!

Το καλύτερο σνακ της παραλίας


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 14, 2018

Η πιο εύκολη και νόστιμη συνταγή για κολοκυθοκεφτέδες είναι εδώ!

Τους ξέρετε, τους αγαπάτε, τους τρώτε όποτε έχετε την ευκαιρία, όμως όχι πολύ συχνά μιας και είναι τηγανιτοί και άρα γεμάτοι θερμίδες. Ήρθε όμως η στιγμή που θα μπορέσετε να απολαύσετε τους αγαπημένους σας καλοκυθοκεφτέδες, χωρίς τύψεις και φόβο.

Το πως θα τους φτιάξετε, θα το μάθετε παρακάτω. Δώστε βάση λοιπόν!

Υλικά που θα χρειαστείς:

  • 4 μεγάλα κολοκύθια
  • 2 αυγά χτυπημένα
  • ½ φλ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 5 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε λεπτές ροδέλες
  • ½ κ.γλ. αλάτι (αν χρειαστεί, προσθέστε)

Τρόπος παρασκευής:

Τρίβετε τα κολοκυθάκια σε ένα μεγάλο μπολ και αφού τελειώσετε τα μεταφέρετε πάνω σε μια λινή λεπτή πετσέτα κουζίνας, στύβοντας τα καλά για να φύγουν όλα τα υγρά τους. Αν δεν έχετε λινή πετσέτα, τα στραγγίζετε με τα χέρια σας, πιέζοντας τα πολύ καλά. Να ξέρετε ότι όσο περισσότερο στεγνά είναι, τόσο πιο τραγανοί θα γίνουν οι κολοκυθοκεφτέδες.

Αφού τα στραγγίξετε λοιπόν, τα τοποθετείτε σε ένα μπολ, προσθέτοντας αλεύρι, τα χτυπημένα αυγά, τυρί, κρεμμυδάκια και αλάτι και φυσικά τα ανακατεύεται καλά, μέχρι να ομογεονποιηθεί το μίγμα.

Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεσταίνετε το λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και ρίχνετε μια μια κουταλιά της σούπας από το μίγμα, αφήνοντας κενό μεταξύ τους. Τηγανίζετε τους κολοκυθοκεφτέδες για 3 λεπτά από κάθε πλευρά και όταν τους βγάζετε, τους αφήνετε σε πιάτο καλυμμένο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

Έπειτα, είναι έτοιμοι προς κατανάλωση.

Σερβίρετε με το sour cream.

Καλή σας όρεξη!

Περισσότερα Θέματα Pink
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb