ENTERTAINMENT

Η σειρά ‑ έκπληξη που θα διαδεχτεί το Game of Thrones

Ήρθε ξαφνικό ακόμα και σε αυτούς που το περίμεναν

Η σειρά ‑ έκπληξη που θα διαδεχτεί το Game of Thrones

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η προσμονή για την τελευταία σεζόν είναι μεγάλη. Μάλλον θα έχετε ακούσει φράσεις όπως «πολύ αργεί» και «Γιατί το καθυστερούν τόσο;». Ωστόσο, η αγωνία παραμένει. Ποιος θα γίνει ο άρχοντας των «Επτά βασιλείων»;

Πριν απαντηθεί αυτό όμως, ήρθε μια ανακοίνωση για το prequel της σειράς. Πολλοί ήταν αυτοί που το περίμεναν. Όμως θα απογοητευτούν. Γιατί δεν θα μας πει την ιστορία που περίμεναν. Η ανακοίνωση έλεγε συγκεκριμένα «Αρκετά χιλιάδες χρόνια πριν από την εποχή του ‘Game of Thrones’, η σειρά θα εξιστορήσει την μετάβαση από την ‘Χρυσή Εποχή των Ηρώων’ στην πιο σκοτεινή της περίοδο».

Και συνέχισε. «Μόνο ένα πράγμα είναι σίγουρο: από τα τρομακτικά μυστικά του Westeros μέχρι την αληθινή καταγωγή των White Walkers, τα μυστικά της Ανατολής και στους θρυλικούς Stark… η ιστορία δεν είναι αυτή που νομίζουμε ότι ξέρουμε».

Την σειρά θα υπογράφουν ο George R.R. Martin και η Jane Goldman, αλλά κανείς δεν ξέρει πότε θα αρχίσει. Ο πρόεδρος του HBO, Casey Bloyds, ξεκαθάρισε πως η ανακοίνωση δεν έγινε για λόγους διαφήμισης και πως η νέα σειρά θα είναι κάτι το διαφορετικό. Επεσήμανε μάλιστα πως «Η νούμερο 1 προτεραιότητα μας είναι η τελευταία σεζόν του Game of Thrones». Και οι φήμες λένε πως θα είναι συγκλονιστική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άλλες πάλι φήμες λένε πως στο επίκεντρο του prequel δεν θα είναι η ιστορία του Mad King ή του Jon Snow ή έστω των Targaryen. Αλλά διαφορετική. Πάντως η τελευταία σεζόν του «Game of Thrones» φαίνεται πως θα προκαλέσει κλαματα.

Η αντιπρόεδρος του τμήματος του HBO, Francesca Orsi, περίεγραψε τη σκηνή που όλο το cast μαζεύτηκε για να κάνει πρόβα στα λόγια του τελευταίου επεισοδίου. «Κανένας δεν είχε λάβει το σενάριο προηγουμένως. Και ένας ένας άρχισαν να διαβάζουν για τον θάνατό τους. Στο τέλος, στα τελευταία λόγια, άρχισαν να κλαίνε. Και μετά χειροκροτούσαν για περισσότερα από 15 λεπτά».

Δεν ξέρουμε για ποιο από τα δυο να αισθανθούμε περισσότερο ενθουσιασμό. Με τη σειρά του όμως το καθένα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 212 / position2: 1351
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb