ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οι 4 καλύτερες αδιάβροχες κάμερες για τις διακοπές σας

Που δεν κοστίζουν μια περιουσία

Οι 4 καλύτερες αδιάβροχες κάμερες για τις διακοπές σας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι διακοπές του καλοκαιριού ξεκινάνε σιγά σιγά και μαζί η ανάγκη για να καταγράψουμε τα ταξίδια μας και στιγμές από την παραλία και την θάλασσα.
Όμως μην ξεγελιέστε...όσο αδιάβροχο και να είναι το κινητό σας η αδιαβροχοποίηση του δεν είναι για το θαλασσινό νερό.

Και αυτό είναι δεδομένο καθώς η πιστοποίηση για την προστασία από το νερό (όπως η κορυφαία IP68) είναι μόνο για γλυκό νερό σε 1,5 μέτρο βάθος και για 30 λεπτά.

Οπότε τι κάνουμε για να μπορέσουμε να καταγράψουμε τις βουτιές μας χωρίς να καταστρέψουμε το κινητό μας;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η απάντηση είναι εύκολη και έρχεται με τις 4 action cams που σας προτείνουμε παρακάτω. Είναι αδιάβροχες, δεν κοστίζουν πολλά λεφτά όπως η πανάκριβες GoPro και έχουν ωραίο αποτέλεσμα.

4) F60 4K

Η φτηνότερη από τις 4 επιλογές με αρκετά καλά αποτελέσματα σε σχέση με την τιμή της. Καταγράφει ικανοποιητικά στα 1080p με 60fps και σε 4Κ με 30fps, έχει παρέλευση χρόνου και αργή κίνηση και το μόνο μείον είναι ότι η μπαταρία κρατάει μία ώρα. Όμως λόγω τιμής που είναι στα 29 ευρώ δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την λίστα.

Βρείτε την ΕΔΩ στα 29 €

3) MGCOOL Explorer ES

Μία καλή επιλογή με εξαιρετική καταγραφή στα 1080p και 60fps και αρκετά αξεσουάρ. Ο φακός τις είναι αρκετά καλός όπως και η μπαταρία. Έχει παρέλευση χρόνου και αργή κίνηση και το μόνο μείον είναι ότι δεν έχει καταγραφή σε 4Κ.

Βρείτε την ΕΔΩ στα 37€

2) Elephone ELECAM Explorer S

Μια από τις καλύτερες buget action cams της αγοράς με. H Elephone ELE Explorer 4K  έρχεται εξοπλισμένη με το Chipset Allwinner V3 και ευρυγώνιο φακό 170μοιρών OV4689 ανάλυσης 16 MP. Η ποιότητα των εικόνων και του video είναι εξαιρετική ειδικά αν λάβουμε υπόψιν την τιμή της.

Βρείτε την ΕΔΩ στα 44€

1) ThiEYE V5s 4Κ

H ThiEYE Action Camera V5s αποτελεί την καλύτερη επιλογή της αγοράς για κάμερες με κόστος κάτω από 100 ευρώ. Η ποιότητα κατασκευής της είναι εξαιρετική και αυτό φαίνεται με μια πρώτη ματιά. Διαθέτει διάφορα φίλτρα για να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε, βελτιώνοντας τα χρώματα, μειώνοντας τις αντανακλάσεις και προστατεύοντας τους φακούς.

Καταγράφει μέχρι 100 λεπτά βίντεο 4K / 30fps ή 120 λεπτά βίντεο 1080P / 60fps με μία μόνο φόρτιση. Είναι μια συμπαγής, αδιάβροχη, και ευέλικτη κάμερα και είναι αρκετά εύκολη στη χρήση.

Βρείτε την ΕΔΩ στα 63€

*Οι αποστολές από τις Ευρωπαϊκές αποθήκες της Gearbest δεν έχουν κανένα απολύτως πρόσθετο κόστος για τον παραλήπτη.

Για να αποφύγετε έξτρα χρεώσεις όταν κάνετε παραγγελία από το GearBest κατά την επιλογή αποστολή επιλέξτε επιλογή μεταφοράς Priority Line περιλαμβάνει εκτελωνισμό εντός της ΕΕ, χωρίς κανένα απολύτως πρόσθετο κόστος για τον παραλήπτη και επίσης χωρίς καθυστερήσεις. Οι αποθήκες που παρέχουν αυτή την μέθοδο είναι οι CHINA.

Η μέθοδος Belgium Registered επίσης αποτελεί λύση χωρίς εκτελωνισμό και προτείνεται ανεπιφύλακτα για αγορές από Hong Kong.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
11 / position1: 398 / position2: 692
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb