TRUE STORIES

Υπηρέτησαν στο Β Παγκόσμιο, έζησαν μαζί 70 χρόνια και πέθαναν αγκαλιά

Μια ιστορία αγάπης σαν ταινία

Υπηρέτησαν στο Β Παγκόσμιο, έζησαν μαζί 70 χρόνια και πέθαναν αγκαλιά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Isabell Whitney και ο Preble Staver γνωρίστηκαν και αγαπήθηκαν πριν από τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο. Αφού έζησαν μαζί για επτά δεκαετίες, το ζευγάρι πέθανε την ίδια μέρα. Σαν να το είχαν σχεδιασμένο.

Ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον από την πρώτη στιγμή σε ένα ραντεβού στα τυφλά που τους κανόνισαν φίλου τους στη Φιλαδέλφεια. Ωστόσο, όταν οι ΗΠΑ μπήκαν στον πόλεμο, χωρίστηκαν. Ο Preble υπηρέτησε στο ναυτικό, ενώ η Isabell υπηρέτησε ως νοσοκόμα στο Πολεμικό Ναυτικό.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 15 Φεβρουαρίου 1946 και έκαναν 5 παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα από τα παιδιά τους, η Laurie Staver Clinton, έγραψε στο Facebook της: "Οι γονείς μου ήταν σπουδαίοι άνθρωποι. Η μαμά πραγματικά μου έμαθε πολλά - κυρίως πως δεν μπορείς να αλλάξεις τους άλλους αλλά μπορείς να αλλάξεις τη στάση σου απέναντί ​​τους".

Το 2013, η Isabell και ο Preble μεταφέρθηκαν σε μονάδα φροντίδας στο Norfolk, αφού η Isabell άρχισε να πάσχει από άνοια. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να χωρίσουν το ζευγάρι σε ξεχωριστά δωμάτια, καθώς η επιδείνωση της άνοιας της Isabell προκαλούσε μεγάλη στεναχώρια στο Preble.

Παρά την κατάστασή της, η Isabell θυμόταν ακόμα τον Preble. "Μερικές φορές, όταν της ζητούσαμε να επικεντρωθεί και να κοιτάξει τον μπαμπά μου, τότε χαμογελούσε".

Καθώς ο Preble πλησίαζε στα 96α γενέθλιά του, είπε στην κόρη του ότι θα ήθελε να μοιραστεί έναν ακόμα υπνάκο με την αγάπη της ζωής του. 

"Δεν είπαν τίποτα, κρατούσε ο ένας το χέρι του άλλου και απλά κοιμήθηκαν. Είπα στον μπαμπά: "Αυτό είναι το δώρο γενεθλίων της μητέρας για σένα." Ήταν τόσο χαρούμενος που κοιμήθηκε δίπλα της ", είπε η Laurie. Λίγες μέρες μετά οι νοσοκόμοι ζήτησαν από τον Preble να πει το τελευταίο αντίο στην Isabell. Λίγες ώρες μετά έσβησε κι εκείνος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
10 / position1: 201 / position2: 547
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb