CELEBS

Η seχy φωτογράφηση του Κωνσταντίνου Τσεπάνη με τον αδερφό του

Η αποκάλυψη για την καταγωγή τους

Δημοσίευση ΜΑΙ 24, 2018
Η seχy φωτογράφηση του Κωνσταντίνου Τσεπάνη με τον αδερφό του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor και πραγματοποίησε μία άκρως εντυπωσιακή και sexy φωτογράφηση, παρέα με τον αδερφό του. Κωνσταντίνος και Δημήτρης μοιάζουν πολύ, ενώ και οι δύο έχουν ιδιαίτερα γυμνασμένα σώματα.

Τα δύο αδέρφια μίλησαν στον Τάσο Μπιμπισίδη και το περιοδικό Down Town. Ανάμεσα σε άλλα ξεκαθάρισαν το θέμα της καταγωγής τους, για την οποία έχουν γραφτεί πολλές ανακρίβειες.

Κωνσταντίνος: «Η καταγωγή μας είναι από την όμορφη Βόρεια Ήπειρο. Να το ξεκαθαρίσουμε λίγο αυτό. Η Βόρεια Ήπειρος είναι μετά τα σύνορα της Αλβανίας, αλλά πρόκειται για ελληνόφωνα χωριά. Είμαστε Έλληνες, μαθαίνουμε την ελληνική γλώσσα, ο παππούς μου είχε την ελληνική σημαία στο σπίτι. Μεγαλώσαμε με Έλληνες παππούδες, με Έλληνες γονείς. Η μητέρα μας ήταν δασκάλα στο ελληνικό δημοτικό σχολείο. Μια όμορφη κι ευαίσθητη γυναίκα που μας μεγάλωσε με πολλή αγάπη. Ήρθαμε στην Ελλάδα για μια καλύτερη ζωή».

Δημήτρης: «Είχαμε κόσμο στην Ελλάδα, είχαμε γνωστούς, συγγενείς, γι’ αυτό κατεβήκαμε στην Αθήνα. Δεν μας έλειψε το φαγητό, δεν μας έλειψε τίποτα. Η μητέρα μου ήταν ένας μορφωμένος άνθρωπος, είχε μια καλή δουλειά. Αλλά ερωτευμένη με τον πατέρα μου, τον ακολούθησε στην Αθήνα».

Κωνσταντίνος: «Δουλεύαμε από τα 13 μας. Μοίραζα φυλλάδια, δούλευα σε καφετέριες. Η μητέρα μας δούλευε κι αυτή από το πρωί μέχρι το βράδυ και είχε άγχος, δεν ήθελε να δουλεύουμε. Αλλά δεν γινόταν αλλιώς».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 263 / position2: 1511
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb